• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King komt op 20 januari 2017 uit voor de Nintendo 3DS


    04-11-2016

    4 november 2016 – Het nieuwe jaar brengt nieuwe missies en grootse avonturen, en dat begint met de komst van DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen op 20 januari 2017. Deze handheld-versie van de klassieke RPG die de DRAGON QUEST-serie naar Europa bracht, is terug en groter dan ooit, met twee nieuwe speelbare personages, meer side-quests en de mogelijkheid om waar je maar wilt met monsters te strijden.

    CI7_3DS_DragonQuest8JourneyOTheCursedKing_PartyOnShip.jpg

    Het avontuur begint zodra de nar Dhoulmagus het kasteel Trodain bezoekt en de scepter van de koning steelt. Met de scepter verandert hij de vorst in een trol, de prinses in een paard en de andere hovelingen in planten. De enige die de dans ontspringt, is een schildwacht. Hij heeft een eed gezworen om het koninkrijk te beschermen. De tijd om die belofte in te lossen is aangebroken... Reis door het land, verzamel bondgenoten en volg het spoor van vernieling dat Dhoulmagus achterlaat. Alleen op die manier kan de held de scepter heroveren om Trodain in zijn oude luister te herstellen.

    CI7_3DS_DragonQuest8JourneyOTheCursedKing_BangerzAndMash_enGB.jpg

    Sommige spelers zijn misschien al bekend met het uitgebreide verhaal van DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King. Anderen beleven het avontuur mogelijk voor het eerst. Hoe dan ook kom je te weten hoe de vork in de steel zit dankzij cutscenes met voice-overs en nieuwe content waarin je meer te weten komt over de held van het verhaal en de vileine Dhoulmagus. Er zijn ook extra missies en kerkers toegevoegd, evenals een alternatief einde.

    CI7_3DS_DragonQuest8JourneyOTheCursedKing_ExploringAlexandria.jpg

    Helden die deze game al eerder hebben gespeeld, komen er al snel achter dan sommige onderdelen van DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King zijn gestroomlijnd in de handheld-versie. Avonturiers die haast hebben, hoeven niet langer een kerk op te zoeken om hun voortgang op te slaan, dankzij de nieuwe Quick-Save-functie. Daarmee kun je de game opslaan en afsluiten wanneer je wilt. Daarnaast kun je vijanden sneller lik op stuk geven met de Speed Up-functie, zodat gevechten minder tijd in beslag nemen.

    CI7_3DS_DragonQuest8JourneyOTheCursedKing_CameraModeAlexandria.jpg

    Wil je een aandenken aan je avontuur bewaren? Dat is nu makkelijker dan ooit tevoren. Buiten gevechten en cutscenes kun je de actie onderbreken en een foto maken. Zulke foto's kun je op diverse manieren aanpassen door poses te kiezen voor de held en zijn reisgenoten, stickers of filters toe te voegen, of de afbeelding een lijst te geven om een persoonlijke noot toe te voegen. Als je Cameron Obscura tegenkomt in Port Prospect, dan kun je Cameron’s Codex vrijspelen. Daarmee kun je beloningen krijgen voor foto's van bepaalde personages, monsters en situaties.

    Al deze foto's kun je opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem en delen met andere DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King-spelers via StreetPass. Zodra je deze foto's hebt gedeeld, kunnen andere spelers ze beoordelen. Hoe meer goede beoordelingen een afbeelding krijgt, des te groter de kans is dat je een nieuw item krijgt.

    Het nieuwe jaar brengt een nieuwe wereld om te redden wanneer DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King op 20 januari 2017 uitkomt voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/nintendo3dsNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope