• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Spelen, maken en delen waar en wanneer je wilt! Onze nieuwe website voor Super Mario Maker for Nintendo 3DS is live!


    18-11-2016

    Het is bijna zover! Super Mario Maker for Nintendo 3DS komt op 2 december uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. De game bevat nieuwe uitdagingen en intuїtieve tools waarmee je levels kunt bouwen, zodat je altijd en overal Mario-levels kunt maken en spelen.

    CI7_3DS_SuperMarioMakerForNintendo3DS_CharSet03_MS8.jpg

    Het lijkt misschien moeilijk om zelf levels te bouwen met al die tools waaruit je kunt kiezen, maar gelukkig bieden Mashiko en haar gevederde vriend Yamamura interactieve lessen aan, waarin je binnen de kortste keren leert hoe je geweldige levels kunt bouwen! Ga naar het gedeelte Creëren voor meer informatie.

    Wil je meer tools hebben? Dat kan! Door levels uit te spelen in Super Mario-missie word je niet alleen een betere speler, maar speel je ook elementen vrij die je in je eigen levels kunt gebruiken. In Super Mario-missie vind je 100 levels die door Nintendo zijn ontworpen en ieder level bevat twee speciale, extra uitdagingen. Kom meer over deze andere spelstanden te weten in het gedeelte Spelen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je kunt ook levels spelen die door andere spelers zijn gemaakt. Deel levels met vrienden via een lokale draadloze verbinding en daag ze uit om de vlaggenmast te bereiken, of sla de handen ineen om samen levels te bouwen! Je leest er meer over in het gedeelte Delen.

    CI7_3DS_SuperMarioMakerForNintendo3DS_CharSet01_MS8.jpg

    Je kunt ook online* aan de slag gaan door in levelwereld aanbevolen levels te bekijken die door spelers in de Wii U-versie van de game zijn gemaakt. Daarnaast kun je je platformskills laten zien in Missie met 100 Mario's.

    Met deze game hoef je je geen seconde te vervelen. Wil je meer weten? Ga dan naar onze officiële website voor Super Mario Maker for Nintendo 3DS! Daar kun je zelfs het speciale ruitjespapier downloaden dat Shigeru Miyamoto gebruikte bij het maken van de allereerste Super Mario Bros.-game! Wat ga je eerst doen? Spelen of bouwen?

    Super Mario Maker for Nintendo 3DS is vanaf 2 december verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig.