• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bezoek de Nintendo-stand op Firstlook Festival!


    20-09-2016

    Update: Winnaars #PokemonCatch bekend

    Dit zijn de winnaars van de #PokemonCatch tijdens Firstlook:

    De winnares van een Nintendo 3DS met de game Pokémon Sun of Pokémon Moon is Charlotte Groothuizen.

    Winnaars van een Pokémon-goodiebag zijn: Mandy van Dijk, Ik Dustin, Jeffrey Tabben, Merel Eisink en Charissa van Dorp.

    Stuur ons een persoonlijk bericht via Facebook, Twitter of Instagram met je adres om de prijs te kunnen ontvangen vanaf 23 november.

    Nintendo op Firstlook Festival

    Zoals vele gaming-fans sta jij vast ook weer te trappelen om naar Firstlook Festival te komen. Ben je helemaal in de ban van Pokémon, dan ben je op de Pokémon Booth* op de juiste plek.

    Nintendo zorgt voor een algemene Pokémon-beleving en stoomt je met een aantal leuke activiteiten klaar voor de komst van Pokémon Sun en Moon op 23 november! Trek je mooiste outfit aan want je kunt op de foto in een decor van het langverwachte nieuwe avontuur. Deel zeker je foto zodat je je vrienden en familie kunt enthousiasmeren voor jouw favoriete Pokémon-game.

    Ben je in het bezit van Pokémon X en Pokémon Y, of Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, kom dan je unieke code ophalen voor het verkrijgen van de mythische Pokémon Volcanion**. Dit is een persoonlijke code en per persoon kun je 1 code ontvangen.

    Kun je niet stilzitten, ga dan samen met je vrienden op zoek naar Pokémon tijdens Firstlook Festival! Zoek de verschillende Pokémon, neem een foto van jezelf met minstens drie verschillende Pokémon (drie verschillende foto’s of een fotocollage van minstens drie foto’s) en deel deze met ons via Social Media (Instagram, Twitter of de Facebook-eventpagina)*** met gebruik van de hashtags #PokemonCatch en #Nintendo om kans te maken op een New Nintendo 3DS XL met het spel Pokémon Sun of Pokémon Moon. Lees hier de volledige wedstrijdvoorwaarden. (PDF, 141 kB)

    Voor een potje Super Smash Bros. for Wii U kun je tijdens Firstlook Festival terecht in de Battleground Area. De hele dag door zijn hier Super Smash Bros. competities waar je kans maakt om amiibo te winnen.

    Meer info over Firstlook Festival is te vinden op www.firstlookfestival.nl

    * Er zijn geen Pokémon games speelbaar.

    ** Zolang de voorraad strekt.

    *** Zorg dat je profiel niet privé staat ingesteld.