• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek Mythische Pokémon in ons speciale nieuwsitem


    09-09-2016

    SQ_PokemonMythicalFeatureNews.jpg

    Sommige Pokémon kom je om de haverklap tegen. Als je bijvoorbeeld ooit Mt. Moon hebt beklommen, dan zul je de Poison en Flying Pokémon Zubat regelmatig hebben gezien. Met je Starter Pokémon heb je het vast ook wel eens opgenomen tegen Weedle, Caterpie en Pidgey.

    Andere Pokémon zijn daarentegen zo zeldzaam dat veel mensen in de Pokémon-wereld zich afvragen of ze wel echt bestaan. Deze wezens staan bekend als Mythische Pokémon.

    Het is nog onduidelijk waar je de Mythische Pokémon kunt vinden in Pokémon Sun en Pokémon Moon, die op 23 november uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Hier is een terugblik op eerdere avonturen en op uiterst zeldzame Pokémon die wetenschappers en onderzoekers al generaties lang bezighouden.

    Mythische Pokémon die voor het eerst is gezien in Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version and Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Mew.jpg

    Mew – Psychic – Men zegt dat Mew de genen van alle Pokémon heeft. Deze Pokémon kan zichzelf onzichtbaar maken en mensen onopgemerkt besluipen.

    Mythische Pokémon die voor het eerst is gezien in Pokémon Gold Version, Pokémon Silver Version en Pokémon Crystal Version

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Celebi.jpg

    Celebi – Psychic/Grass – Deze Pokémon komt uit de toekomst. Schijnbaar staat ons een gouden toekomst te wachten zolang Celebi verschijnt.

    Mythische Pokémon die voor het eerst zijn gezien in Pokémon Ruby Version, Pokémon Sapphire Version en Pokémon Emerald Version

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Deoxys.jpg

    Deoxys – Psychic – Deoxys is ontstaan toen een ruimtevirus plotseling muteerde nadat het was blootgesteld aan een laserstraal. Het kristal dat deze Pokémon op zijn borstkas draagt, is eigenlijk zijn brein.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Jirachi.jpg

    Jirachi – Steel/Psychic – Volgens een legende kan Jirachi iedere wens laten uitkomen, als je de wens op een briefje schrijft en aan zijn hoofd vastmaakt. Als deze Pokémon gevaar ruikt, zal hij vechten zonder wakker te worden.

    Mythische Pokémon die voor het eerst zijn gezien in Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version en Pokémon Platinum Version

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Arceus.jpg

    Arceus – Normal – Volgens de legendes van Sinnoh kwam Arceus uit een ei en gaf hij alle dingen op aarde hun huidige vorm.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Darkrai.jpg

    Darkrai – Dark – Darkrai verdrijft mensen en Pokémon uit zijn territorium door ze nachtmerries te geven.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Manaphy.jpg

    Manaphy – Water – Manaphy heeft een wonderlijke kracht waardoor hij met iedere soort Pokémon een band kan opbouwen.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Phione.jpg

    Phione – Water – Als het zeewater wordt opgewarmd, blazen ze de zak op hun hoofd op en drijven ze ontspannen rond.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Shaymin.jpg

    Shaymin – Grass – Shaymin kunnen stoffen in de lucht verspreiden waarmee braakliggend terrein in een oogwenk verandert in een kleurrijke bloemenweide.

    Mythische Pokémon die voor het eerst zijn gezien in Pokémon Black Version en Pokémon White Version

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Genesect.jpg

    Genesect – Bug/Steel – De eeuwenoude Bug Pokémon Genesect is veranderd door Team Plasma. Zij hebben het kanon op zijn rug sterker gemaakt.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Keldeo.jpg

    Keldeo – Water/Fighting – Keldeo reist de wereld rond door over het oppervlak van oceanen en rivieren te sprinten. Je kunt hem vinden aan pittoreske oevers en kusten.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_MeloettaAria.jpg

    Meloetta – Normal/Psychic – Meloetta kan Pokémon in de buurt blij of droevig maken met haar gezang.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Victini.jpg

    Victini – Psychic/Fire – Met Victini begint de victorie! Naar verluidt winnen Trainers met deze Pokémon ieder gevecht.

    Mythische Pokémon die voor het eerst zijn gezien in Pokémon X en Pokémon Y

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Diancie.jpg

    Diancie – Rock/Fairy – Diancie is een transformatie van Carbink. Men zegt dat zijn roze, glimmende lichaam het mooiste is wat je ooit zult zien.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Hoopa.jpg

    Hoopa – Psychic/Ghost – In zijn ware vorm beschikt Hoopa over een enorme kracht. Deze Pokémon schijnt bijzonder hebzuchtig te zijn. Zo hebzuchtig zelfs dat hij ooit een volledig kasteel heeft meegesleurd om de schat te bemachtigen die in de burcht verborgen was.

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Volcanion.jpg

    Volcanion – Fire/Water – Deze Pokémon gebruikt water en vuur om stoom te vormen in zijn lichaam. Daarmee kan hij explosieve schokgolven veroorzaken en stoom uit zijn rug laten komen. Men beweert dat hij sterk genoeg is om een hele berg weg te blazen en zo het landschap te veranderen.

    Onlangs ontdekte Mythische Pokémon

    CI_PokemonMythicalFeatureNews_Magearna.jpg

    Magearna – Steel/Fairy – Magearna staat bekend als de kunstmatige Pokémon. Hij heeft een prachtig metalen lichaam. Deze Mythische Pokémon is 500 jaar geleden door mensen gemaakt.

    Pokémon Sun en Pokémon Moon komen op 23 november uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit volledig nieuwe avontuur speelt zich af in de zonovergoten regio Alola. Ga voor meer informatie naar Pokemon.nl/SunMoon.