• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vanaf 16 september verkrijgbaar in Europa: de Pokémon GO Plus


    08-09-2016

    Correctie 14 september 2016: we schreven eerder dat Pokémon GO de afgelegde afstand niet bijhoudt, als de app op de achtergrond actief is. Pokémon GO houdt de afgelegde afstand echter wel bij als de app op de achtergrond actief is, zodat je eieren kunt laten uitkomen en snoep kunt verdienen voor een Buddy Pokémon.

    8 september 2016 – De Pokémon GO Plus, het kleine draagbare apparaat waarmee je Pokémon GO kunt spelen zonder naar je smartphone te kijken, komt op 16 september uit in Europa.*

    De Pokémon GO Plus is compatibel met zowel iOS als Android.** Je kunt het accessoire met je smartphone verbinden via Bluetooth Low Energy. De Pokémon GO Plus wijst spelers op Pokémon en PokéStops in de buurt. Wanneer er een Pokémon in de buurt is, begint het apparaat te trillen en licht het ledlampje groen op.*** Je kunt één keer op de knop op het apparaat drukken om een Poké Ball te gooien. Bij een succesvolle vangst zal de Pokémon GO Plus licht geven en trillen.

    CI16_SmartDevice_PokemonGo.jpg

    De Pokémon GO Plus zal beginnen te trillen en blauw oplichten als er een PokéStop in de buurt is. Spelers kunnen items ontvangen door één keer op de knop op het accessoire te drukken. Je kunt de Pokémon GO Plus ook gebruiken terwijl Pokémon GO op de achtergrond van je smartphone actief is.****

    Pokémon vangen wordt nog leuker met de Pokémon GO Plus, die op 16 september wordt uitgebracht.

    *De Pokémon GO Plus is verkrijgbaar in de Nintendo Official UK Store in het Verenigd Koninkrijk en in de Nintendo Online Store in de volgende Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Nederland, Italië, Portugal.

    **Om de Pokémon GO Plus met de app Pokémon GO van Niantic Inc. te kunnen gebruiken heb je een update voor de app nodig. Je kunt de Pokémon GO Plus gebruiken in combinatie met de volgende besturingssystemen:

    iOS

    Compatibele OS-versies: iOS 8 - 9

    Compatibel met: iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus

    Android

    Compatibele OS-versies: Android 4.4 - 6.0

    Compatibel met: Android 4.4 of nieuwere versies die Bluetooth® Smart (Bluetooth v4.0 of nieuwer) en 2 GB RAM of meer hebben.

    Ga voor meer informatie over Pokémon GO naar de Pokémon GO-spelpagina.

    ***De Pokémon GO Plus zal geen signalen geven als er Pokémon met het in-game item Incense worden gelokt.

    ****Pokémon GO houdt niet bij welke afstand je aflegt als de applicatie actief is op de achtergrond.

    Correctie 14 september 2016: Pokémon GO houdt de afgelegde afstand zelfs bij als de app op de achtergrond actief is, zodat je eieren kunt laten uitkomen en snoep kunt verdienen voor een Buddy Pokémon.

    Update 23 september 2016: de Pokémon GO Plus zal ook signalen geven als er Pokémon met het in-game item Incense worden gelokt. Dit zal mogelijk zijn vanaf versie 0.39.0 voor Android/iOS. De nieuwe versie in de App Store voor iOS wordt beschouwd als 1.9.0.

    Meer informatie:

    Pokémon GO-website: http://www.pokemongo.com/nl-nl/

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope

    Het 'rode speld'-element van Google Maps is een handelsmerk van Google Inc. en het productontwerp is een handelsmerk van Google Inc. onder licentie van The Pokémon Company.