• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • De wereld van de Squid Sisters: inleiding


  25-04-2017

  Hier bij het Laboratorium voor Inktvisonderzoek hebben we dag en nacht doorgewerkt om erachter te komen wat er van de Squid Sisters is geworden. We hebben ze al een poosje niet meer gezien, dus we hebben een van onze onderzoekers op pad gestuurd.

  Die onderzoeker heeft nu dit strikt vertrouwelijke rapport uit de wereld van de Inklings aan de haak geslagen.

  Eens even kijken... Wat? Bij de baard van Neptunus, wat IS dit?!

  CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_01.jpg

  Voorwoord

  Er zijn zo'n negen maanden verstreken sinds het laatste Splatfest.

  Inkopolis wordt in schemering gehuld. De neonlichten dompelen de stad in heldere tinten groen en roze. De Squid Sisters dansen verder, onvermoeibaar als Inklings die terrein veroveren met inkt.

  Herinneringen zoals deze staan in mijn geheugen gegrift, maar ze voelen aan als de overblijfselen van een lang vervlogen tijd.

  Het begon allemaal toen het laatste Splatfest net voorbij was.

  De inkt was nog niet droog... De strijd waarin Inklings streden om de eer van Callie en Marie eindigde met een overwinning voor Marie, maar er was geen kwaad bloed gezet tussen de twee. De meiden liepen arm in arm de studio uit, lachend en vrolijk zoals altijd. De band tussen de twee was onverbrekelijk en zou de tand des tijds weerstaan.

  Zo leek het althans...

  CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_02.jpg

  Warempel! Onze onderzoeker belooft ons op de hoogte te houden van Callie en Marie. Zodra we meer informatie hebben, laten we het jullie meteen weten!

  Benieuwd hoe het verder gaat? Ontdek dan nu hoofdstuk 1 van dit verhaal!

  Splatoon 2 komt op 21 juli uit voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op onze officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.