• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: bekijk hoe de speciale wapens worden ingezet op het slagveld!


    05-04-2017

    Als Splatoon 2 deze zomer uitkomt voor de Nintendo Switch, kun je kennismaken met allerlei nieuwe speciale wapens. Sterker nog: alle speciale wapens in Splatoon 2 zijn spiksplinternieuw!

    We zijn druk bezig geweest met het bestuderen van deze wapens en we willen jullie graag beelden laten zien van de Magistraal, de Superlanding, de Spetterraketten en de Inktjet. Voor alle Inklings die liever in het Engels spelen: dat zijn de Sting Ray, Splashdown, Tenta Missiles en Inkjet. Ga er dus maar even goed voor zitten!

    Magistraal

    Dit is een nieuw, speciaal wapen waarmee je een straal inkt onder hoge druk kunt afvuren. Hiermee kun je muren doorboren en vijanden op grote afstand raken.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Superlanding

    Wanneer een Inkling dit speciale wapen activeert, springt hij de lucht in en beukt hij bij de landing hard tegen de grond. Gevolg: een explosie van inkt die spelers en oppervlakken in de buurt treft.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Spetterraketten

    Met deze raketten kunnen Inklings meerdere tegenstanders in het vizier nemen voordat ze de trekker overhalen. Er wordt dan een doelzoekende raket afgevuurd op iedere tegenstander.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Inktjet

    Met dit speciale wapen kun je door de lucht zweven terwijl je inkt naar beneden schiet. Absoluut een geducht wapen, maar zwevend ben je natuurlijk wel een makkelijk doelwit.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Onlangs hebben we vertrouwde wapens onder de loep genomen die je opnieuw tegenkomt in Splatoon 2. We hebben nu wat beelden waaraan je jezelf kunt vergapen.

    Superspetter (Splattershot)

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bloplader (Splat Charger)

    Abonneer je op op
    YouTube

    Klodderroller (Splat Roller)

    Abonneer je op op
    YouTube

    Dubbelknallers (Splat Dualies)

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijd voor een bonusfilmpje! Dit is een nieuw subwapen uit Splatoon 2: de curlingbom. Tot onze grote verbazing kwamen we erachter dat de Inklings niet vies zijn van een potje curling. Zodra je deze gebruikt, glijdt de curlingbom over de grond en ketst hij af tegen muren. Zo gaat het er in de praktijk aan toe:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sommigen van jullie hebben deze wapens onlangs al uitgeprobeerd tijdens de Splatoon 2 Global Testfire. We hopen dat jullie er deze zomer opnieuw mee aan de slag gaan.

    Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina van Splatoon 2. Werp ook eens een blik op de officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.

    Knallen met die kleuren!