Nu in de winkels en de Nintendo eShop: YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten


07-04-2017

Reis door de tijd en ontdek de oorsprong van de Yo-kai Watch in YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten, die nu uit zijn voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Een duistere macht heeft een oorlog ontketend tussen twee groepen Yo-kai: de Skeletspoken en de Gigageesten. Het resultaat is wijdverbreide chaos. Gebruik de nieuwe Yo-kai Watch Model Zero om met je Yo-kai-vrienden een team te vormen en het op te nemen tegen de slechteriken!

Abonneer je op op
YouTube

Je kunt vechten en vriendschap sluiten met meer dan 350 Yo-kai in YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten, waarvan er honderd gloednieuw zijn! Allemaal hebben ze hun eigen karaktertrekken. Sommige Yo-kai kom je slechts in één versie van de game tegen.

CI_3DS_YoKaiWatch2_MainCharacters.jpg

Wil je een poging wagen? Er is nu een gratis demo van YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten verkrijgbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS, of via de spelpagina's van YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten. Log in, download de demo en ga aan de slag!**

In de demo kun je Roerlo verkennen: een slaperig dorpje op het platteland waar je Hovernyan voor het eerst tegenkomt! Struin door het dorp, vecht met Yo-kai en ga op zoek naar geheimen…

YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten zijn nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Wanneer je games aanschaft of demo's downloadt op de Nintendo-website, wordt dit via de Nintendo eShop verwerkt.