• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: bekijk Lekkerbektrack, een gloednieuw level in Splatoon 2


    04-04-2017

    Sta je te trappelen om deze zomer te gaan kliederen in Splatoon 2 voor de Nintendo Switch? Wat dacht je van een gloednieuw level om de smaak te pakken te krijgen! Tijdens de ESL Go4Splatoon Grand Final heeft producer Hisashi Nogami het level Lekkerbektrack laten zien. Je ziet het in de video hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ons onderzoek heeft uitgewezen dat het level is gebaseerd op een indoor-BMX-circuit vol bochten en hellingen. Er hangen zelfs wat kwallen rond in dit level. Hopelijk storen zij zich niet aan een paar inktspetters...

    Laten we meteen eens kijken naar een paar nieuwe levels voor Splatoon 2 die al zijn aangekondigd. Als je hebt meegedaan aan de Splatoon 2 Global Testfire, dan heb je ze misschien al kunnen ontdekken.

    We hebben een eerste beeld gekregen van een nieuw level dat in Splatoon 2 zit: Vinvis Fitness. Het gaat hier om een ultramoderne fitnessclub, compleet met klimmuren, een wedstrijdbad en een breed assortiment aan loopbanden. Onze bevindingen wijzen erop dat de Inklings ook hier een kliederboel van maken.

    Ook is er Sushistraat, dat vlak bij Inkopolisplein ligt. Hier vind je de hipste boetieks in de stad.

    We doen er alles aan om je de komende maanden op de hoogte te houden van Splatoon 2, dus mis het niet! Je komt meer te weten over de nieuwe game op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Onze onderzoeksresultaten vind je ook terug op de offficiële Facebook-pagina voor Splatoon.