• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: maak kennis met Salmon Run, een nieuwe coöpstand in Splatoon 2


    26-04-2017

    Abonneer je op op
    YouTube

    In de nieuwste Nintendo Direct is aangekondigd dat Splatoon 2 op 21 juli wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch! Dat is nog niet alles! We hebben ook een blik kunnen werpen op de gloednieuwe spelstand Salmon Run en op een paar gloednieuwe amiibo.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SalmonRun_01.jpg

    In Salmon Run ga je met drie andere spelers op pad om eieren te verzamelen. Werk samen als team om de zogenaamde Salmonieten te verslaan en de kostbare eieren te verzamelen die deze misbaksels achterlaten. Je krijgt zelfs een speciale uitrusting en wapens om je taak te volbrengen! Dat klinkt misschien gemakkelijk, maar je zult wel anders piepen zodra hele hordes Salmonieten het op jou hebben gemunt.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SalmonRun_02.jpg

    Communiceren en samenwerken zijn essentieel als je de Salmonieten wilt verslaan. Dat is helemaal het geval als je oog in oog staat met een Salmonietenbaas. Inklings kunnen een premie opstrijken door deze gedrochten een kopje kleiner te maken. Word je onder de voet gelopen door de Salmonieten? Je kunt opnieuw deelnemen aan de strijd wanneer je teamgenoten je met inkt besproeien.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SalmonRun_03.jpg

    Sommige tegenstanders laten zeldzame gouden eieren achter als je ze verslaat. De Inklings moeten deze eieren vervolgens naar het verzamelpunt in het midden van het level brengen. Blijkbaar is dat het doel: gouden eieren verzamelen en ze naar Inkopolis verschepen. De beloning voor dit smerige en gevaarlijke karwei is niet mis!

    We gaan Salmon Run aan een grondige analyse onderwerpen, dus binnenkort hopen we jullie meer over deze spelstand te vertellen!

    Op 21 juli worden er naast Splatoon 2 drie nieuwe Splatoon-amiibo (apart verkrijgbaar) uitgebracht. Het gaat om Inkling-jongen, Inkling-meisje en Inkling-inktvis. Je ziet ze hier!

    Je kunt een compatibele amiibo gebruiken om het amiibo-personage in de game te laten verschijnen. Als je vriendschap sluit met je amiibo-personage, dan onthoudt hij of zij je huidige uitrusting, instellingen en camera-opties. Dat is erg handig als je bij een vriend thuis Splatoon 2 gaat spelen!

    Inklings zijn zeer sociale wezens. Het is daarom niet verwonderlijk dat je samen met je amiibo-vrienden allerlei foto's kunt maken en op social media kunt delen via het album van de Nintendo Switch. Misschien krijg je wel bijzondere accessoires cadeau van je amiibo-personage.

    We hebben ook ontdekt dat Splatoon 2 compatibel is met alle Splatoon-amiibo (apart verkrijgbaar) die eerder zijn uitgebracht.

    Hier bij het Laboratorium voor Inktvisonderzoek zijn we in onze nopjes met al dit nieuws! Je komt meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op de officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we onze bevindingen publiceren.