Fotowedstrijd Nintendo Switch


05-09-2017

En de winnaars zijn:

- Ballonvlucht: Robert Buckert

- Spellenpakketten: Joël uit Ridderkerk en Frédéric Filée

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotowedstrijd Nintendo Switch: Laat zien waar jij speelt met de Nintendo Switch!

Met de Nintendo Switch speel je waar, wanneer en met wie je maar wilt. Of je nu ergens aan het wachten bent, een middag met vrienden in het park doorbrengt of lekker lui op de bank ligt: switch handig tussen tv-stijl, tafelstijl en handheldstijl en geniet zo op jouw favoriete manier van je favoriete games.

Hoe kan ik deelnemen?

Maak een foto van hoe je alleen of samen met een vriend op de Nintendo Switch speelt. Deel deze met ons door hem op Instagram, Facebook of Twitter te plaatsen met de hashtag #SwitchFUN (let er hierbij op dat je je bericht publiek plaatst, zodat wij de foto kunnen terugvinden). Deelnemen kan tot en met woensdag 13 september om 23:59 uur.

Inspiratie voor je foto’s kun je vinden op ons @NintendoSwitchNL account op Instagram!

Wat kan ik winnen?

Je kunt écht overal gamen op je Nintendo Switch, maar wedden dat je deze plaats nog nooit geprobeerd hebt? De winnaar mag namelijk samen met een persoon naar keuze genieten van een ballonvaart! (datum en tijdstip zijn onderling te bepalen)

Bovendien krijg je ook een paar roze/groene Joy-Con-controllers om nog meer vrienden uit te nodigen om samen te spelen!

Daarnaast zijn er ook 2 pakketten van 3 Nintendo Switch-games (Mario + Rabbids® Kingdom Battle, ARMS en Pokkén Tournament™ DX) te winnen.

Lees HIER (PDF, 166 kB) alle voorwaarden voor deze wedstrijd.

Veel succes!