• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak je op voor spannende avonturen op onze Monster Hunter Stories™-website!


  31-08-2017

  Word een legendarische rijder, sluit vriendschappen met wilde beesten en vernietig de verderfelijke zwarte vloek in Monster Hunter Stories™, dat op 8 september exclusief verschijnt voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Je kunt nu alvast beginnen met trainen op onze officiële Monster Hunter Stories™-website!

  Abonneer je op op
  YouTube

  In dit gloednieuwe avontuur in de populaire Monster Hunter-serie ga je op verkenning in een enorme nieuwe wereld, vol met ongelofelijke locaties om te bezoeken en boeiende personages om te ontmoeten. Als je je heldhaftig genoeg voelt, is het tijd om een nieuwe wereld te betreden.

  Als veelbelovende jonge rijder kun je putten uit de onvoorstelbare krachten van meer dan 60 verschillende beesten uit de wereld van Monster Hunter en profiteren van hun vaardigheden. Klim in het zadel en dwaal over de open vlaktes, vlieg door de lucht en trek ten strijde! Ben jij klaar om een rijder te worden?

  Samen met je eigen team van monsties vecht je met beesten van alle soorten en maten. Vecht met vijanden in tactische turn-based confrontaties, waarin jij en je monsties zij aan zij strijden. Je kunt het zelfs tegen andere rijders opnemen, zowel lokaal als online.*

  Als er opgeslagen gamegegevens voor Monster Hunter™ Generations of de Monster Hunter Stories™-demo op je Nintendo 3DS-systeem staan, kun je in Monster Hunter Stories™ speciale bonuscontent vrijspelen! Kijk wat voor bonussen je kunt bemachtigen op de Extra's-pagina.

  SQ_Nintendo_eShop.jpg

  Heb je de gratis* Monster Hunter Stories™-demo nog niet gespeeld? Je kunt hem downloaden op onze officiële Monster Hunter Stories™-website. Meld je aan, druk op de knop DEMO DOWNLOADEN en ga aan de slag!**

  Klim in het zadel en bind de strijd aan in een gloednieuw Monster Hunter-avontuur in Monster Hunter Stories™, dat op 8 september exclusief wordt uitgebracht voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

  Monster Hunter Stories™ is vanaf 8 september verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

  *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.