• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-aanbieding: Pokémon-klassiekers


  23-08-2017

  H2x1_2DS_PokemonRedBlueYellow_Combo_eshop_nlNL.jpg

  Keer terug naar Kanto in drie klassieke Pokémon-games, die nu in de aanbieding zijn in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

  Met een Nintendo-account kun je tot 4 september 2017 36% besparen op Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition. Zonder Nintendo-account krijg je 20% korting.

  Om 36% korting te krijgen moet je ervoor zorgen dat je Nintendo Network ID is gekoppeld aan een Nintendo-account. Je kunt je Nintendo Network ID heel gemakkelijk aan je Nintendo-account koppelen.** Als je nog geen Nintendo-account hebt, ga dan naar de pagina Nintendo-account aanmaken, waar je er gratis eentje kunt maken.

  Tot 4 september 2017, 23:59 uur zijn de volgende games in de aanbieding in de Nintendo eShop:

  Nintendo 3DS

  Niet vergeten: vanaf 22 september 2017 zijn Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

  In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je Nintendo Switch, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via deze website.*

  *Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

  **Zorg dat je Nintendo-account vóór 4 september 2017, 20:59 uur is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. De 'Voor jou!'-prijs wordt uiterlijk drie uur nadat je aan alle voorwaarden hebt voldaan, weergegeven. Hiervoor moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Op https://accounts.nintendo.com/register kun je lezen hoe je een Nintendo-account kunt aanmaken.