• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Mario + Rabbids® Kingdom Battle


    29-08-2017

    Beleef een knotsgek avontuur vol strategie in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

    In deze onverwachte ontmoeting botsen de werelden van de ondeugende Rabbids en van Mario op elkaar. Samen zetten ze het Paddenstoelenrijk op zijn kop. Stel een team onwaarschijnlijke helden samen om de rust te herstellen en jezelf een weg te banen door werelden vol dynamische, turn-based gevechten, allerlei tegenstanders en knipoogjes naar klassieke Mario-games.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kies uit acht dappere helden, onder wie Mario, Rabbid Peach en Yoshi. Ze hebben allemaal hun eigen speciale moves, krachten en technieken. Je kunt honderden maffe wapens gebruiken om de vijand van dichtbij of op afstand te bestoken. Zoek dekking om vijandelijke projectielen te ontwijken, spring door Rabbid-vormige buizen om je snel op het slagveld te verplaatsen en gebruik de unieke vaardigheden van je team zodra je oog in oog staat met je tegenstanders.

    Geef een Joy-Con aan een vriend om samen een aantal uitdagingen aan te gaan in de lokale multiplayerstand. Ontdek nieuwe strategische mogelijkheden terwijl je tal van bijzondere levels ontdekt.

    Kun jij ervoor zorgen dat alles weer bij het oude wordt in het Paddenstoelenrijk? Beleef een hilarisch avontuur vol verrassingen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch!

    Mario + Rabbids® Kingdom Battle is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.