• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: wat kun je met amiibo doen in Splatoon 2?


  01-08-2017

  Splatoon 2 is de winkel ingespetterd, samen met drie nieuwe amiibo (apart verkrijgbaar): Inkling-jongen (neongroen), Inkling-meisje (neonroze) en Inkling-inktvis (neonpaars).

  Ons onderzoek toont aan dat deze amiibo interactieve figuurtjes zijn die toegang bieden tot leuke nieuwe functies in Splatoon 2. Daarnaast zijn we tot de conclusie gekomen dat alle eerder uitgebrachte Splatoon-amiibo ook gebruikt kunnen worden!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Vraag je je af hoe het gebruiken van een amiibo in zijn werk gaat? Heel eenvoudig! Als je naar Pelles Octobus loopt op het Inkopolisplein, zie je daarachter een amiibo-doos tegen de muur staan. Als je deze activeert, word je gevraagd om een amiibo te scannen. Je kunt je figuurtje scannen op het NFC-aanraakpunt op de rechter-Joy-Con of op de Pro-controller (apart verkrijgbaar).

  CI_NSwitch_Splatoon2_amiibo_Box.jpg

  Maar wat doen de amiibo als je ze eenmaal hebt gescand? Als je een compatibele Splatoon-amiibo scant, verschijnt het personage in je game. Te gek! Als je vrienden wordt met je amiibo-personage, onthoudt het je huidige uitrusting, spelerinstellingen en cameraopties. Zo heb je een bepaalde uitrusting altijd bij de hand, wat vooral handig is als je op bezoek gaat bij een vriend of een ander Laboratorium voor Inktvisonderzoek!

  CI_NSwitch_Splatoon2_amiibo_05.jpg

  Nu jullie zulke dikke maatjes zijn, wil je misschien wel samen op de foto! Je kunt foto's maken met je amiibo-vriendje en vervolgens het Nintendo Switch-album gebruiken om ze te delen via social media. Misschien geeft je nieuwe amiibo-buddy je zelfs wel een bijzondere uitrusting cadeau! Elk amiibo-figuurtje heeft drie verschillende stukken speciale uitrusting te geven. Wij zullen de verrassing niet voor je verklappen: zorg gewoon dat je af en toe langsgaat bij je amiibo-vriend om te kijken of deze iets nieuws voor je heeft!

  CI_NSwitch_Splatoon2_Ninja_Gear.jpg

  Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en neem een kijkje op de Facebook-pagina voor Splatoon, waar we onze nieuwste bevindingen plaatsen! Als ons verslag je interesse in amiibo heeft gewekt, kun je onze officiële amiibo-website bekijken om er alles over te weten te komen!