• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vliegen of onzichtbaar zijn? Het volgende Splatfest begint op 2 september in Splatoon 2!


    29-08-2017

    Er zit een nieuw Splatfest aan te komen in Splatoon 2, en daarbij hoort weer een lastige vraag: welke superkracht zou jij liever willen hebben, vliegen of onzichtbaar zijn?

    De strijd barst los om 16:00 uur op 2 september en duurt tot 16:00 uur op 3 september. Na afloop wordt de uitslag bekendgemaakt door Lorelei en Mariana.

    H2x1_NSwitch_Splatoon2_FlightVsInvisibility_nlNL.jpg

    Heb je al een keuze gemaakt? Je kunt nu partij kiezen in de game! Haast je naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies een kant en haal je Splatfest-T-shirt op.

    Het Splatfest-T-shirt is trouwens best belangrijk. Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint. Tijdens het vorige Splatfest heeft mayonaise nipt gewonnen van ketchup, dus elk voordeel kan dit keer de doorslag geven!

    Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

    H2x1_NSwitch_Splatoon2_Splatfest_FlightInvisibilty.jpg

    Als je voor 'vliegen' kiest, zul je niet door de lucht kunnen zweven. En als je voor 'onzichtbaar zijn' kiest, zul je ook niet doorzichtig worden. Het is allemaal maar hypothetisch, helaas. Succes, Inklings!

    Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte met de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

    Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.