• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Snipperclips geeft fun een nieuwe vorm, vanaf 3 maart op de Nintendo Switch


    24-02-2017

    24 februari 2017 – Twee weten meer dan één, zegt de uitdrukking. Of dat waar is, kunnen spelers van alle leeftijden binnenkort ontdekken in Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!. Deze multiplayer puzzelgame voor het hele gezin verschijnt op 3 maart 2017 in de Nintendo eShop voor de gloednieuwe Nintendo Switch. Op dezelfde dag verschijnt in de winkels ook een limited edition bundel met twee extra Joy-Con-controllers en een downloadcode voor de game.*

    Snipperclips wordt tegelijk gelanceerd met de Nintendo Switch, de gloednieuwe console van Nintendo die mee verandert met de situatie van de speler, zodat spelers altijd, overal en met iedereen van hun games kunnen genieten.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Snipperclips bleek al een dikke hit tijdens Nintendo Switch hands-on evenementen over de hele wereld. Snipperclips is een charmante puzzelgame die spelers aanmoedigt te communiceren, samen te werken en creatief te denken om diverse breinbrekende uitdagingen te overwinnen. Wanneer twee spelers samenspelen, moeten ze de Joy-Con horizontaal houden en elkaars personages, Snip en Clip, in nieuwe vormen knippen om omgevingspuzzels op te lossen.

    CI_NSwitchDS_SnipperClips_char04.jpg

    Deze unieke game is ontwikkeld door de in Londen gevestigde indie-ontwikkelaar SFB Games in samenwerking met Nintendo. Er zijn drie spelstanden waarin maximaal vier spelers kunnen samenwerken – of tegen elkaar kunnen strijden. Denk creatief en puzzel je een weg door een WERELD van plezier (1 – 2 spelers, samenwerkend), nodig je vrienden uit voor een vette PARTY (2 – 4 spelers, samenwerkend) of strijd tegen elkaar in een even snelle als hectische BONUSGAME (2 – 4 spelers, competitief).

    CI_NSwitchDS_SnipperClips_PS_Bundle_JoyCon_RedBlue.jpg

    Voor wie het puzzelplezier met meer vrienden of gezinsleden wil delen, verschijnt op 3 maart een speciale, limited edition Joy-Con-bundel. Deze bestaat uit een set van twee gekleurde Joy-Con (neonrood/neonblauw) en een downloadcode voor Snipperclips. Spelers zullen al snel ontdekken dat twee, drie of vier spelers inderdaad meer weten dan één!

    CI_NSwitchDS_SnipperClips_ShapeMatch_GIF1.gif
    CI_NSwitchDS_SnipperClips_Demo_UK.jpg

    Nintendo Switch-bezitters die nog twijfelen kunnen de game gratis** uitproberen, want op 3 maart verschijnt een downloadbare demo in de Nintendo eShop. Vanaf de releasedag kunnen spelers de demo rechtstreeks downloaden via de vernieuwde website van Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!***

    Met wie ga jij samenwerken om de puzzels te kraken? Ontdek nieuwe vormen van puzzelplezier in Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!. Deze game verschijnt op 3 maart in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch voor € 19,99. Op dezelfde dag verschijnt een speciale limited edition bundel met een set Joy-Con-controllers en een downloadcode voor de game.

    *Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid.

    **Breedbandinternetverbinding is vereist. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van het Nintendo Network Agreement en het privacybeleid zijn vereist.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    Meer informatie:

    Nintendo Switch op Facebook https://www.facebook.com/NintendoSwitch

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope