• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga tot het uiterste in Mario Sports Superstars, dat op 10 maart uitkomt voor de Nintendo 3DS


    26-01-2017

    26 januari 2017 – Sluit je aan bij Mario en vrienden die dit keer hun sportieve kwaliteiten demonstreren in vijf sporten: voetbal, tennis, golf, honkbal en paardrijden. Mario Sports Superstars is in Europa vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Spelers kunnen in hun eentje deelnemen aan diverse toernooien voor elke sport, of tegen vrienden spelen via lokale en online* multiplayerstanden. Tegelijk met de game wordt een serie van 90 Mario Sports Superstars-amiibo-kaarten (apart verkrijgbaar of in een bundel met de game) uitgebracht in pakjes met elk vijf stuks. Met deze kaarten kunnen spelers de vaardigheden van hun personages in het spel verbeteren. Fans die een exemplaar uit de eerste oplage van de game** kopen ontvangen een willekeurig gekozen amiibo-kaart bij de software.

    Met vijf volledig uitgewerkte sporten heeft Mario Sports Superstars elke speler wat te bieden. Voetbalfans zullen smullen van de wedstrijden voor elf tegen elf, waarbij ze zowel teamtactieken als individuele vaardigheden moeten benutten om te zegevieren. Fans van de Mario Golf- en Mario Tennis-serie zullen zich meteen thuis voelen bij de klassieke gameplay van de onderdelen golf en tennis, ontwikkeld door Camelot Software Planning. Honkbalfans kunnen hun slag- en werptechnieken alvast gaan oefenen, want krachtpatsers als Bowser gaan helemaal los in het eerste Mario-honkbalspel dat sinds dik 10 jaar in Europa verschijnt. In paardrijden kunnen spelers in het zadel klimmen, over obstakels springen en als eerste over de finish galopperen om tot kampioen gekroond te worden. Door onderweg wortels te pakken kunnen spelers het uithoudingsvermogen van hun paard herstellen, terwijl verzamelde sterren een speciale sprintactie mogelijk maken. Tussen de races door kunnen spelers ook de stal bezoeken om hun favoriete paarden te verzorgen. Door ze te aaien, voeden en borstelen kunnen spelers een speciale band opbouwen met hun paarden, wat tijdens races weer voordeel oplevert.

    Alle vijf de sporten in Mario Sports Superstars zijn geschikt voor één speler, maar ook om lokaal tegen vrienden of online te spelen. In de stand voor één speler kunnen spelers deelnemen aan oefeningen en uitdagingen om hun vaardigheden aan te scherpen voordat ze beginnen aan een van de toernooien die geschikt zijn voor spelers op elk niveau. In de multiplayerstand kunnen sportfans strijden met vrienden en familie, zowel lokaal als online. Daarnaast is er de optie om wereldwijd te strijden tegen onbekende spelers van vergelijkbaar niveau.

    Of je voorkeur nu uitgaat naar kracht of nauwkeurigheid, je vindt zeker een favoriet tussen de 18 personages waaruit je kunt kiezen in Mario Sports Superstars. 16 zijn meteen beschikbaar, de twee andere komen beschikbaar door bepaalde toernooien of uitdagingen te voltooien. De Mario Sports Superstars-serie van 90 amiibo-kaarten (vijf voor elk personage) laat spelers beschikken over sterkere versies van elk personage in elke sport. Met behulp van een Mario Sports Superstars-amiibo-kaart kunnen spelers de sterversie van het betreffende personage krijgen in de afgebeelde sport. Een sterspeler heeft betere eigenschappen dan de ‘gewone’ versie, waardoor dat personage een voordeel heeft in de betreffende sport.

    CI_3DS_MarioSportsSuperstars_Cardset.jpg

    Door één tot drie amiibo-kaarten te gebruiken kunnen spelers ook deelnemen aan de Weg der supersterren. Door deze stand te voltooien krijgen personages de supersterstatus, waardoor ze nog sterker worden. Wie niet kan wachten om aan de reis naar het supersterrendom te beginnen, moet zeker proberen een exemplaar uit de eerste oplage van Mario Sports Superstars in handen te krijgen. Die wordt namelijk geleverd met een willekeurig gekozen amiibo-kaart, zodat spelers hun verzameling met een vliegende start kunnen beginnen.

    Met vijf volledig uitgewerkte sporten, het forse aanbod van 18 speelbare personages en 90 amiibo-kaarten om de ervaring te versterken, biedt Mario Sports Superstars eindeloos veel sportplezier voor iedereen. Dit sportpakket is vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    **Bij exemplaren uit de eerste oplage van de game staat "Bevat een willekeurige amiibo™-kaart!" op de verpakking.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo 3DS op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo3DS

    amiibo op Facebook https://www.facebook.com/amiiboUK

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope