De Nintendo Switch Online-app voor smartphones en tablets is vanaf vandaag verkrijgbaar!


21-07-2017

De Nintendo Switch Online-app voor smartphones en tablets kan nu worden gedownload in de App Store en Google Play.

De app wordt tegelijk met Splatoon 2 uitgebracht, nog voor de start van de Nintendo Switch Online-dienst in 2018, en is ontworpen om het online speelplezier in compatibele games voor de Nintendo Switch te verhogen.

De app werkt op verschillende manieren met compatibele games. In Splatoon 2 bijvoorbeeld, krijg je toegang tot SplatNet2, waar je je online vechtstatistieken, je uitrusting en nog veel meer kunt bekijken.

CI_NSwitch_Splatoon2_SplatNet2App_01.png

Met de app kun je via je smartphone of tablet andere spelers uit je vriendenlijst op de Nintendo Switch uitnodigen om online te spelen en voicechat te gebruiken. Bovendien kun je met de app heel eenvoudig uitnodigingen versturen via social media en tekstberichten. Als je wordt uitgenodigd voor een game, ontvang je direct een bericht via een pushmelding op je smartphone of tablet.

Nintendo Switch Online is gratis tot 2018, en stelt je in staat om online met en tegen anderen te spelen, door je aan te melden met je Nintendo-account. Kom meer te weten.

Om de Nintendo Switch Online-app te gebruiken, heb je een compatibele smartphone of tablet, en een internetverbinding nodig. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Om gebruik te maken van de dienst heb je een Nintendo-account nodig. De dienst kan niet worden gebruikt door gebruikers jonger dan 13 jaar. Kijk in de instellingen van je smartphone of tablet om beperkingen in te stellen voor de Nintendo Switch Online-app. Het ouderlijk toezicht van de Nintendo Switch heeft geen instellingen voor deze app.