• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ervaar 1-2-Switch op een nieuwe, zomerse manier!


    18-07-2017

    De zomer is aangebroken, dus dit is het perfecte moment om er lekker op uit te trekken met je familie en vrienden. Dankzij de flexibiliteit van de Nintendo Switch kun je overal spelen waar je wilt. En als er één game is die geknipt is om samen met anderen te spelen, is dat 1-2-Switch!

    Er zijn al 27 leuke manieren om het tegen elkaar op te nemen, maar spelers hebben nieuwe en ingenieuze manieren bedacht om voor extra afwisseling te zorgen. Laten we eens kijken wat je deze zomer kunt doen om nog meer plezier te beleven aan 1-2 Switch.

    Bouw een toren van bekertjes!

    CI_NSwitch_12Switch_Cups.jpg

    Spelers

    Twee of meer

    Benodigdheden

    Een aantal kartonnen bekertjes

    Zo speel je

    1. Vorm twee teams en gebruik Shuffle om een spel te kiezen en te spelen.

    2. Het verliezende team plaatst een kartonnen beker ondersteboven op tafel.

    3. Gebruik Shuffle om een ander spel te spelen. Het verliezende team plaatst een kartonnen beker boven op de vorige, maar dan met de open kant naar boven.

    4. Herhaal dit en blijf de bekers opstapelen totdat iemand de toren om laat vallen. Het andere team heeft gewonnen!

    Dit is een leuke manier om te spelen, waarbij de uitdaging om bekertjes op te stapelen voor een hele nieuwe dimensie zorgt. Nu moet je niet alleen je tegenstander in de gaten houden, maar ook de bekers! Natuurlijk hoef je de spelletjes niet te kiezen met Shuffle: je kunt bijvoorbeeld ook de verliezende partij laten kiezen wat het volgende spel wordt.

    Kijk wel uit dat de kartonnen bekers niet omvallen als jullie aan het spelen zijn. Misschien kun je het best binnen spelen om windvlagen te voorkomen, al is een beetje uitdaging ook nooit weg! Als je geen kartonnen bekertjes hebt, kun je het natuurlijk ook met een kaartenhuis proberen.

    Doordraaien in teams!

    Spelers

    Zes

    Zo speel je

    Doorgedraaid is een vrij simpel spelletje: houd de Joy-Con met één hand vast en draai hem voorzichtig om, zoals je kunt zien in onderstaande video.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Normaliter zou iedere speler proberen de Joy-Con drie keer te draaien. Maar door in teams te spelen kun je een estafette-element toevoegen, waarbij iedere speler probeert de Joy-Con te draaien alvorens deze door te geven.

    Als je met een groep speelt, heb je waarschijnlijk een mix van spelers van verschillende vaardigheidsniveaus. Dat betekent dat er tot het allerlaatste moment van alles mis kan gaan!

    Wat vind je ervan? Heb je ook zo'n zin om deze twee nieuwe manieren uit te proberen in 1-2-Switch op de Nintendo Switch? Hoe meer mensen er deze zomer meedoen, hoe meer vreugd!

    1-2-Switch is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor de Nintendo Switch.