• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak kennis met de piepkleine wereld van de Pikmin op onze officiële website voor Hey! PIKMIN!


    12-07-2017

    Doe een beroep op de merkwaardige plantachtige wezentjes die Pikmin worden genoemd om het ruimteschip van Olimar op te kalefateren in Hey! PIKMIN, dat op 28 juli exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht! Je komt meer te weten over dit kleurrijke side-scrolling avontuur op onze gloednieuwe website voor Hey! PIKMIN. Op 28 juli wordt ook de New Nintendo 2DS XL uitgebracht: het nieuwste handheldsysteem van Nintendo!

    In Hey! PIKMIN gebruik je de veelzijdige Pikmin om lastige hindernissen te overwinnen, vijanden te verslaan en schatten te verzamelen. Deze dappere, kleine helpertjes deinzen nergens voor terug! Ga naar onze officiële website voor Hey! PIKMIN om meer te weten te komen over het verhaal in de game, de speciale eigenschappen die ieder soort Pikmin heeft, het gebruik van amiibo en nog veel meer!

    Gratis demo* beschikbaar

    Abonneer je op op
    YouTube

    Er is nu een gratis demo* van Hey! PIKMIN verkrijgbaar! Deze kun je downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem of via onze officiële spelpagina voor Hey! PIKMIN!**

    Hey! PIKMIN is vanaf 28 juli verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag zijn ook de Pikmin-amiibo en de New Nintendo 2DS XL verkrijgbaar in de winkels.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.