• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Mayonaise of ketchup? Het volgende Splatfest van Splatoon 2 begint op 5 augustus!


    31-07-2017

    Het eerste Splatfest sinds de release van Splatoon 2 begint op zaterdag 5 augustus om 16:00 uur en stelt de vraag: welke saus vind jij lekkerder, mayonaise of ketchup?

    CI_NSwitch_Splatoon2_Splatfest_MayoKetchup.jpg

    Je kunt nu al een kant kiezen in de game! Ga naar de stemmachine op het Inkopolisplein en kies voor welke zijde jij wilt vechten. Ga je gang… Wij wachten wel.

    CI_NSwitch_Splatoon2_InklingBoy_03.jpg

    Als je eenmaal een saus hebt gekozen, ontvang je een Splatfest-T-shirt dat je tijdens het evenement draagt. Wie houdt er nou niet van mayonaise of ketchup op zijn T-shirt? Maar daar hoeft de voorbereiding niet op te houden! Als je wilt, kun je de effecten van je Splatfest-T-shirt van tevoren verbeteren in gewone Grondoorlogen. Zo heb je een mooi voordeel als de strijd dit weekend losbarst!

    Wellicht heb je vóór de release meegedaan aan de Splatoon 2: Splatfest World Premiere en weet je precies wat een Splatfest inhoudt. Zo niet, maak je dan maar geen zorgen, wij zijn er voor je. Splatfests zijn tijdelijke evenementen waarin spelers in twee kampen worden verdeeld die het tegen elkaar opnemen in 4-tegen-4-wedstrijden. Elke overwinning draagt bij aan de algemene score van de gekozen partij.

    Als je meedoet aan een Splatfest, verdien je een aantal superzeeslakken op basis van hoe goed je het hebt gedaan. Deze kun je gebruiken om je uitrusting te verbeteren. Aanhangers van het winnende team worden rijkelijk beloond en verdienen nog meer superzeeslakken voor hun inspanning. Hiermee zullen ze ongetwijfeld nog meer Grondoorlogen en profgevechten winnen!

    Tijdens het Splatfest wordt er ook een exclusief level met de naam Wisselwereld toegevoegd. Dit level wordt ook toegevoegd in toekomstige Splatfests, maar het ontwerp wordt iedere keer aangepast.

    NSwitch_Splatoon2_18.jpg
    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidGreen.jpg

    Het Splatfest loopt tot 16:00 uur op zondag 6 augustus. De uitslag wordt bekendgemaakt door Lorelei en Marina zodra alle overwinningen en nederlagen zijn geteld!

    Mayonaise of ketchup? Welke saus zal de zoete smaak van de overwinning proeven? Doe dit weekend mee met het Splatfest om erachter te komen!

    Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en neem een kijkje op de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratium voor Inktvisonderzoek al zijn bevindingen publiceert.

    Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongroene/neonroze Joy-Con-controllerset is nu ook verkrijgbaar in de winkel.