• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Splatoon 2: Splatfest World Premiere aangekondigd tijdens de Splatoon 2 Direct!


    06-07-2017

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijdens de Splatoon 2 Direct is zojuist de Splatoon 2: Splatfest World Premiere aangekondigd, een gratis demo-evenement dat plaatsvindt op 15 juli, tussen 18:00 en 22:00 uur. Dat is een week voordat de game uitkomt! Je hoeft alleen maar de gratis demo* te downloaden via de Nintendo eShop op je Nintendo Switch en je bent klaar om deel te nemen. De demo is op 7 juli in de vroege uurtjes al beschikbaar om te downloaden, voor degenen die graag goed voorbereid zijn.

    Met de gratis demo kun je deelnemen aan een Splatfest. Wat een Splatfest is? Dat is een evenement waarvoor spelers zich tijdelijk verdelen in twee teams die het in 4-tegen-4-gevechten tegen elkaar opnemen. Elk Splatfest heeft een thema waarbij de meningen kunnen verschillen. Spelers kiezen een kant en verdedigen die vervolgens hartstochtelijk! Na de release van Splatoon 2 zullen er twee jaar lang Splatfests worden georganiseerd.

    Dus, wat is het thema van de Splatoon 2: Splatfest World Premiere? Dat is taart vs. ijs! Welke traktatie kies jij op 15 juli?

    CI_NSwitch_Splatoon2_SplatfestIceCreamCake_nlNL.jpg

    Maar dat is niet alles dat we hebben vernomen tijdens de Direct. Het blijkt dat er naast Grondoorlog en de profgevechten ook toernooigevechten bestaan, waarin je een team vormt met je vrienden en samen met hen je een weg naar de top knokt! Je kunt één vriend rekruteren om als duo gekoppeld te worden aan een ander duo, of verbinding maken met drie vrienden om als team van vier te spelen.

    Toernooigevechten lopen net als profgevechten twee uur lang, of tot de levels veranderen. Je score hangt af van hoe vaak je in die periode hebt gewonnen en verloren. Als je goed speelt, kun je een medaille verdienen in de game ter ere van je geweldigheid.

    We hebben ook meer te zien gekregen van Salmon Run, inclusief Salmonietenbazen zoals de Staal! De onlineversie van Salmon Run kan alleen op specifieke tijden worden gespeeld, maar je kunt altijd met je vrienden spelen in lokale multiplayer. Salmon Run is een stand voor twee tot vier spelers. Andere soorten privégevechten kun je spelen met maximaal acht spelers, zelfs in lokale multiplayer! Voor meer informatie over Salmon Run kun je ons vorige verslag lezen.

    Tijdens de presentatie hebben we een glimp op kunnen vangen van een heleboel nieuwe hoofdwapens, subwapens en zelfs speciale wapens, zoals de Spetbuizer, Dubbelspatters en Barstbubbel! Maar we ontdekten ook dat er nog meer nieuwe wapens worden ontwikkeld, zoals de Plenzer, die net als een gewone paraplu een combinatie biedt van schoonheid en functionaliteit. In de loop van de tijd zullen er meer kaarten en uitrustingen beschikbaar worden, dus wij van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek hoeven ons voorlopig niet te vervelen!

    O, bijna vergeten! We hebben ook meer informatie over SplatNet 2. Dankzij deze dienst kun je voicechatten met je vrienden en informatie vinden over levelschema's, uitrusting en allerlei statistieken, zelfs als je je Nintendo Switch niet bij je hebt.

    Zo ontzettend veel informatie! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de winkels in Inkopolis: de Hoofdmoot, Kwallietijd, Fish & Kicks en Armada. Om nog maar te zwijgen van de verse beelden van de profgevechten en de verhaalstand. Vergeet niet om de hele uitzending te bekijken om niets te missen!

    Tot slot leerden we Lorelei en Mariana kennen. Het zou ze tekort doen om ze hier te omschrijven, dus daarvoor moet je echt zelf de onderstaande video bekijken.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Splatoon 2 verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch op 21 juli. Ontdek meer op de officiële website van Splatoon 2 en bezoek ook zeker de Facebook-pagina van Splatoon, waar we nieuwe ontdekkingen zullen blijven delen.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.