• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Taart of ijs? Tijd om een keuze te maken tijdens het demo-evenement Splatoon 2: Splatfest World Premiere!


    12-07-2017

    CI_NSwitch_Splatoon2_SplatfestIceCreamCake_nlNL.jpg

    Tijd om een zware keuze te maken: hou je meer van taart of van ijs?

    Ze zijn allebei verrukkelijk, maar slechts één toetje zal de zoete smaak van de overwinning proeven in de Splatoon 2: Splatfest World Premiere, die deze zaterdag op 15 juli plaatsvindt van 18:00 tot 22:00 uur.

    CI_NSwitch_Splatoon2_InklingBoy_02.jpg

    De gratis demo*, die vorige week tijdens de Splatoon 2 Direct werd aangekondigd, geeft je niet alleen de mogelijkheid om de game uit te proberen voor deze verkrijgbaar is, maar ook om mee te doen aan een Splatfest! Tijdens deze evenementen kiezen spelers een van twee kanten, waarna ze het tegen elkaar opnemen in gevechten van vier tegen vier. Elke overwinning draagt bij aan de gemeenschappelijke score van jouw kant.

    Wil je meedoen aan de heetste strijd van de zomer? Dat kan! Het enige wat je nodig hebt is een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis demo, die te downloaden is in de Nintendo eShop. Je kunt hem zelfs rechtstreeks naar je systeem downloaden vanaf de Splatoon 2-gamepagina.**

    Als je de Global Testfire in maart hebt gemist of nog niet bekend bent met Splatoon, kun je hieronder de besturing bekijken! Gebruik de Joy-Con of Pro-controller (apart verkrijgbaar) en speel in tv-stijl, handheldstijl of tafelstijl!

    CI_NSwitch_Splatoon2_Controls_nlNL.jpg

    Heb je een Nintendo-account nodig? Geen probleem! Ga naar de pagina voor het aanmaken van een Nintendo-account en volg de aanwijzingen. Als je dat hebt gedaan, kun je de software downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via de Splatoon 2-spelpagina.**

    Splatoon 2 wordt op 21 juli exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht, dus dit is een goede gelegenheid om de game uit te proberen terwijl je strijdt voor jouw lievelingstoetje!

    Kijk op de officiële Splatoon 2-website voor meer informatie over de aankomende release en volg de Facebook-pagina voor Splatoon om meer updates te ontvangen.

    Veel plezier, Inklings!

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.