• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: ontdek de subwapens van Splatoon 2


  07-07-2017

  Zoals je weet komt Splatoon 2 op 21 juli uit voor de Nintendo Switch, met een hele berg wapens om onder de knie te krijgen. Daar hebben we net nog verslag over uitgebracht, trouwens! Elk wapen wordt geleverd met een subwapen dat je kunt opladen en los kunt laten op je tegenstanders. Als je deze onder de knie hebt, kun je elke Grondoorlog naar je hand zetten!

  Laten we een kijkje nemen naar de subwapens die je kunt gebruiken:

  Gifmist

  Dit nieuwe subwapen heet de Gifmist. Tegenstanders die in deze mist terechtkomen, bewegen langzamer en verliezen een beetje inkt. Hoe langer ze in de mist zitten, hoe sterker het effect wordt.

  Robobom

  Dit nieuwe subwapen is de Robobom. Als je deze bom gooit, loopt hij automatisch op een nabije tegenstander af. Als hij zijn doel eenmaal heeft benaderd, stopt hij en gaat-ie zo van KABLATS!

  Detector

  Dit handige subwapen is de Detector. Als je deze in de buurt van tegenstanders gooit, worden ze tijdelijk gemarkeerd zodat ze zichtbaar zijn voor je teamgenoten. Eropaf, jongens!

  Inktmijn

  Dit is het Inktmijn-subwapen, een soort val die je op de grond plaatst. Als een tegenstander in de buurt komt, wordt de mijn geactiveerd en wordt de tegenstander zichtbaar voor alle teamgenoten. Hiervan kun je er twee tegelijk plaatsen.

  Inktsprinkler

  Het Inktsprinkler-subwapen kan op de grond of een muur worden bevestigd om inkt te sproeien. Hij werkt eerst op volle kracht maar wordt geleidelijk zwakker. Hiervan kun je er maar één tegelijk plaatsen.

  Curlingbom

  Als je deze Curlingbom gooit, glijdt hij sierlijk over de grond en stuitert tegen muren tot hij uiteindelijk ontploft!

  CI_NSwitch_Splatoon2_Curling_Bomb_1.jpg

  In een vorige update hebben we verslag uitgebracht van een aantal van de splinternieuwe speciale wapens in Splatoon 2, en nu hebben we nieuwe informatie ontdekt over een ander speciaal wapen: de Spetterbui. Je hoeft dit wapen alleen maar te gooien om een wolk te creëren die inkt op het slagveld regent! De wolk beweegt langzaam voort vanaf de plek waar het apparaat is gegooid en richt overal verwoesting aan waar hij gaat.

  Hebben we nog iets gemist? O ja! We kunnen ook bevestigen dat twee oude subwapens, de Springschotel en het Inktgordijn, hun opwachting zullen maken in Splatoon 2. Daarnaast vermoeden we dat er nog meer wapens en apparaten zijn die nog niet zijn ontdekt. Ons werk in het Laboratorium voor Inktvisonderzoek kent geen einde.

  Vergeet niet dat Splatoon 2 op 21 juli wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch! Op de onlangs bijgewerkte Splatoon 2-website vind je meer informatie over de aankomende release. Je kunt ons ook volgen op de Facebook-pagina voor Splatoon voor meer updates.