Nieuwe Pokémon-games aangekondigd in Pokémon Direct


06-06-2017

Abonneer je op op
YouTube

6 juni 2017 – Tijdens de Pokémon Direct van vandaag hebben Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, en Junichi Masuda, director van GAME FREAK, nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo Switch en de verschillende Nintendo 3DS-systemen aangekondigd.

Pokkén Tournament DX

H2x1_NSwitch_PokkenTournamentDX.jpg

Pokémon brengt later dit jaar Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch uit. Dankzij alle content van zowel de Wii U- als de arcadeversies van Pokkén Tournament laat Pokkén Tournament DX spelers kennismaken met de ultieme Pokkén-ervaring vol coole, nieuwe mogelijkheden.

Kenmerken van Pokkén Tournament DX:

  • Speel Pokkén altijd en overal op de Nintendo Switch – Speel Pokkén Tournament DX in de tv-stijl, in de handheldstijl of deel een Joy-Con-controller met een andere Trainer om, waar je ook bent, gevechten van één tegen één te houden in de tafelstijl.
  • Een gloednieuwe vechter – Decidueye betreedt het strijdtoneel, naast alle eerdere Pokémon uit de Wii U- en arcadeversies.
  • Nieuwe Support Pokémon – Litten en Popplio maken hun debuut om hulp te bieden tijdens het gevecht.
  • Spelstand Team Battle – Kies drie Pokémon en ga de strijd aan om als eerste alle Pokémon van je tegenstander te verslaan en als winnaar uit de bus te komen in de nieuwe Team Battle-stand.
  • Spelstand Group Match – Zoek spelers met gelijke vaardigheden voor intense en leuke onlinegevechten.*
  • Dagelijkse uitdagingen – Breng elke dag allerlei verschillende uitdagingen tot een goed einde.
  • Herhalingen van gevechten bekijken – Verfijn je vaardigheden door herhalingen van andere spelers te bekijken en je beste gevechten online te delen met de nieuwe herhalingsfunctie.*
  • Direct de strijd aangaan – Alle personages en Support Pokémon zijn direct vanaf het begin van de game beschikbaar.

Pokkén Tournament DX komt op 22 september 2017 uit voor de Nintendo Switch.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon

H2x1_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_enGB.jpg

Tijdens de Pokémon Direct kregen de kijkers ook voorproefjes te zien van de nieuwste games in de Pokémon-serie, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Er zijn twee nieuwe Pokémon-vormen getoond die herinneren aan die van de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn versterkt met nieuwe extra's voor het verhaal en kenmerken van Pokémon Sun en Pokémon Moon. De wereldwijde release van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon is gepland voor 17 november 2017. Later dit jaar wordt er meer over deze games bekendgemaakt.

Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version voor Virtual Console op de verschillende Nintendo 3DS-systemen

Ook werd bekendgemaakt dat de Pokémon-games Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version worden uitgebracht voor de Nintendo 3DS Virtual Console. Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version zijn op 21 november 1999 in Japan uitgebracht als het tweede paar games in de Pokémon-serie. Deze games, die oorspronkelijk zijn uitgebracht als Game Boy Color-titels in Japan, worden zo omgebouwd tot Virtual Console-versies dat ze net zo op het scherm verschijnen als op de Game Boy Color. Beide games zullen geschikt zijn voor de draadloze communicatiefuncties van de Nintendo 3DS en Trainers kunnen alvast uitkijken naar Link Trades en Link Battles tussen de Virtual Console-versies van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version. Bovendien zullen deze games compatibel zijn met de Time Capsule-functie, waarmee spelers Link Trade Pokémon kunnen ruilen tussen de Virtual Console-versies van Pokémon Gold Version of Pokémon Silver Version en de Virtual Console-versies van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version, of Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition in de Pokémon Centers in de games. Beide games zullen compatibel zijn met Pokémon Bank en worden deze herfst uitgebracht.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Meer informatie:

Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

Nintendo Nederland op Instagram https://instagram.com/nintendonl/