• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: ARMS


    16-06-2017

    Het is tijd om te knokken: vecht tegen een reeks kleurrijke personages en strijd om de eerste plaats in ARMS, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In dit unieke vechtspel gebruik je elastische, gewapende armen om je tegenstanders lik op stuk te geven, een pak slaag te verkopen, en tegen de vlakte te slaan. Bereid je alvast voor op de vele vechtpartijen op onze officiële ARMS-website!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kies een van de stijlvolle vechtersbazen, rust ze uit met krachtige vuisthandschoenen die ARMS worden genoemd, en ga vervolgens de strijd aan in bloedstollende gevechten! Het voelt net alsof je midden in de actie zit doordat je de Joy-Con-controllers rechtop houdt om aanvallen te ontwijken en stoten uit te delen.

    Om te winnen zul je verschillende combinaties van vechters en ARMS moeten uitproberen. Elke vechter is een geduchte tegenstander met unieke technieken en eigenschappen om onder de knie te krijgen. Ook de ARMS waarmee je ze voor elk gevecht uitrust beschikken over hun eigen attributen. Combineer deze onderdelen om een samenstelling te vinden die bij jou past!

    Wil je je omhoogwerken in het klassement? Dan ben je bij ARMS aan het juiste adres! Competitieve spelers kunnen de strijd aangaan in het ARMS-toernooi of online* voor hun eer vechten in een officiële wedstrijd. Wil je gewoon wat lol beleven? Doe dan mee aan een online* partywedstrijd of een lokale** lobby om verschillende spelstanden te spelen, waaronder gevechten in teams, basketbal, volleybal en meer. Dankzij de Nintendo Switch kun je spelen zoals jij wilt, of je je tegenstanders nu wilt verslaan op het grote scherm in de tv-stijl, of onderweg wilt knokken in de tafelstijl of handheldstijl!

    Sla jij je een weg naar de top? De overwinning ligt binnen handbereik in ARMS, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

    ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Vanaf vandaag zijn ook de neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset beschikbaar.

    *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf 2018 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Voor de multiplayerstand heb je mogelijk aanvullende accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.