• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nu verkrijgbaar – The Legend of Zelda: Breath of the Wild DLC-pakket 1 - De Meesterproeven


  30-06-2017

  Er staan je nieuwe avonturen te wachten in het uitgestrekte koninkrijk Hyrule, met de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De Meesterproeven, het eerste van de twee DLC-pakketten die exclusief verkrijgbaar zijn met de uitbreidingspas,* is nu beschikbaar, inclusief nieuwe uitdagingen, handige voorwerpen, nieuwe bepantsering en meer!

  Schaf de uitbreidingspas aan met je Nintendo Switch of Wii U in de Nintendo eShop, koop hem in de winkel als downloadcode,** of ga naar de spelpagina van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Op een bepaalde plek in Hyrule kun je de Zwaardproef afleggen. Je begint die uitdaging zonder pantser of wapens. Het doel is om alle vijanden in de verschillende ruimtes te verslaan. Als je deze beproeving doorstaat, kun je de kracht van het Meesterzwaard laten ontwaken, waarna het zwaard, zolang het wordt gebruikt, altijd gloeit en opgeladen is.

  Wil je nu wel eens zien hoe goed je echt bent? In de Meesterstand zijn je vijanden sterker, richten ze meer schade aan, zien ze je sneller en wordt hun energie in het gevecht langzaam aangevuld! Ga tijdens je verkenningstocht in de Meesterstand op zoek naar zwevende platformen – je vindt er sterkere tegenstanders en handige schatten.

  Je kunt de route die je hebt afgelegd bekijken in de stand Heldenspoor, of op zoek gaan naar het Reismedaillon, een handig hulpmiddel waarmee je een tijdelijk teleporteerpunt kunt creëren. Lukt het je niet om alle 900 Koroks te vinden? Ga op zoek naar het Korok-masker en zet het op. Het masker begint te trillen als er een Korok in de buurt is.

  Verspreid over Hyrule kun je acht nieuwe schatkisten vinden, met daarin outfits die zijn gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie. Laten we eens kijken wat deze unieke outfits en voorwerpen te bieden hebben.

  Als je het Fantoompantser draagt, wordt Links aanvalskracht vergroot.

  Als je het Midna's helm draagt, wordt Links verdediging verbeterd met de eigenschap 'Wachterbestendig'.

  Als je alle drie de uitrustingsstukken van de Tingle-outfit draagt, kan Link 's nachts sneller rennen.

  Door Majora’s masker te dragen zullen bepaalde vijanden je minder snel zien.

  DLC-pakket 1 De Meesterproeven is nu verkrijgbaar als onderdeel van de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Bovendien krijg je toegang tot de uitbreidingspasbonus, waardoor je drie nieuwe schatkisten vindt op de Vergeten Hoogvlakte. Het tweede DLC-pakket, De ballade der Uitverkorenen, verschijnt later dit jaar en bevat een nieuwe kerker, een nieuw verhaal en nog veel meer nieuwe uitdagingen.

  *Let op: contentpakketten kunnen niet afzonderlijk worden aangeschaft. Je moet in het bezit zijn van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om toegang te krijgen tot de downloadbare content. Om deze content te downloaden met de Nintendo Switch, moet je beschikken over 456 MB vrije opslagruimte. Wil je de content downloaden met de Wii U, dan heb je daar 674 MB vrije opslagruimte voor nodig. Mogelijk is additionele opslagruimte benodigd.

  **In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.