• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: neem het op tegen de Octarianen in de verhaalstand van Splatoon 2


  07-06-2017

  Zodra Splatoon 2 op 21 juli uitkomt voor de Nintendo Switch, kun je op avontuur gaan in de singleplayerstand waarin je samen met de Squid Sister Marie op zoek gaat naar Callie, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Daarover hebben we onlangs enkele bevindingen gepubliceerd, met informatie over de uitrusting die je kunt gebruiken om de Octarianen mores te leren!

  Die Octarianen zitten trouwens niet stil. In hun ondergrondse wereld Octocanyon hebben ze een heus leger opgetrommeld waarmee ze de wereld van de Inklings onder de voet willen lopen!

  De Octarianen zijn niet op hun achterhoofd gevallen en hun beste wetenschappers ontwikkelen aan de lopende band nieuwe wapens om jou te dwarsbomen. Wat kun je in vredesnaam beginnen tegen een Octozeppelin of tegen de reusachtige Octobal?

  Onze onverschrokken onderzoekers hebben met gevaar voor eigen leven foto's gemaakt van de Octariaanse krijgsmacht.

  Deze Octariaan kan veranderen in een octopus en zich door de inkt verplaatsen zoals een Inkling die in een inktvis verandert. Ze ziet er misschien ongevaarlijk uit, maar schijn bedriegt! Octarianen staan je naar het leven met allerlei wapens. Klodderrollers, Morsers, noem maar op. Ze hebben ook gevoel voor mode. We geven het niet graag toe... maar ze zien er eigenlijk best cool uit!

  Deze zware jongen is een Octosamoerai. Met zijn reuzenroller gaat hij iedere tegenstander in zijn buurt te lijf. Veel Octarianen beschouwen hem als een betrouwbare grote broer. In zijn vrije tijd scheurt hij schijnbaar graag rond op zijn motor. We weten niet zeker hoe onze onderzoeker dat te weten is gekomen, maar we gaan ervanuit dat deze informatie klopt.

  CI_NSwitch_Splatoon2_GIF_Tentakook.gif

  Een Octariaan als deze hebben we nog nooit gezien. Deze zogenaamde Octoskater is een geboren kwelgeest. Hij bestookt je met bommen, maar maakt zich uit de voeten als je te dicht bij hem in de buurt komt. Je kunt hem het beste in een hoek drijven en onschadelijk maken.

  Deze schurken laten zich niet gemakkelijk inmaken. Je kunt het zelf opnemen tegen de Octarianen zodra Splatoon 2 op 21 juli uitkomt voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over de game op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2 en blijf op de hoogte op de officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.