• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Volg de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational live op dinsdag 13 juni


    12-06-2017

    Het is bijna zover! Op dinsdag 13 juni nemen vier teams met 's werelds beste Splatoon-spelers het tegen elkaar op in de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational. Voor het eerst gaan deelnemers de strijd aan in de nieuwe game voor de Nintendo Switch, die op 21 juli wordt uitgebracht.

    Dit zijn de vier teams die het strijdperk betreden:

    • Deadbeat uit de VS
    • Dynameu uit Japan
    • Rising Moon uit Europa
    • Blue Ringed Octolings uit Australië/Nieuw-Zeeland

    Al deze teams hebben hun rivalen verslagen in lokale toernooien die in de afgelopen maanden zijn gehouden. Misschien herinner je jezelf het team Rising Moon van de ESL Go4Splatoon Europe Grand Final die in april in Parijs is gehouden. Daar versloegen ze drie andere teams en sleepten ze de Europese kampioenstitel in de wacht!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijdens de show in Los Angeles zullen alle teams om te beginnen één keer tegen elke tegenstander strijden in de spelstand Grondoorlog om de indeling voor de volgende ronde te bepalen. Zo krijgen alle teams de kans om de sterke en zwakke punten van hun tegenstanders te leren kennen. In de volgende ronde strijden spelers in de stand Profgevecht. Tijdens de halve finale strijden teams maximaal vijf keer tegen elkaar (best of five) en tijdens de finale nemen de twee finalisten het maximaal zeven keer tegen elkaar op (best of seven).

    Wil je dit spektakel live volgen? Ga dan rond 23:30 uur naar de E3 2017-website van Nintendo of Europe, waar het volledige toernooi live wordt uitgezonden! Je kunt het toernooi ook zien op onze officiële YouTube- en Twitch-kanalen.

    Het belooft een spannend toernooi te worden! Kijk mee om te zien welk team zich kampioen mag noemen zodra de inktwolken zijn opgetrokken!