• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • De Splatoon 2 Global Testfire voor de Nintendo Switch gaat vandaag van start!


  24-03-2017

  CI_NSwitch_Splatoon2_Artwork_02.jpg

  Het gratis demo-evenement* Splatoon 2 Global Testfire begint vandaag om 20:00 uur!

  Benieuwd hoe je mee kunt doen? Voor dit tentakelspektakel heb je een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis software uit de Nintendo eShop nodig.

  Je kunt de Global Testfire-demosoftware rechtstreeks downloaden op je Nintendo Switch via de spelpagina van Splatoon 2.**

  Hier zie je alle speeltijden. Houd er wel rekening mee dat op zondag de klok wordt verzet...

  Vrijdag 24 maart

  • 20:00 - 20:59 uur

  Zaterdag 25 maart

  • 4:00 - 4:59 uur
  • 12:00 - 12:59 uur
  • 20:00 - 20:59 uur

  Zondag 26 maart

  • 5:00 - 5:59 uur
  • 13:00 - 13:59 uur

  Tijdens de Global Testfire kun je in teams van vier de levels Vinvis Fitness en Sushistraat vol kliederen. (In tegenstelling tot de eerste game kun je Splatoon 2 ook in het Nederlands spelen. Vandaar de Nederlandse levelnamen.)

  Je kunt andere spelers te lijf gaan met ontzagwekkende dubbele wapens. Daarnaast zijn er vernieuwde versies van vertrouwde wapens, waarmee ervaren Inklings meteen uit de voeten kunnen. Je kunt ook een paar subwapens en speciale wapens uitproberen!

  CI_NSwitch_Splatoon2_Weapons_nlNL.jpg

  Vraag je je af hoe je deze demo het best kunt spelen? In de infographic hieronder zie je de diverse mogelijkheden. (Waar zouden we zijn zonder infographics?) Speel in de tv-stijl, de tafelstijl of de handheldstijl? Je mag het he-le-maal zelf weten!

  CI_NSwitch_Splatoon2_Controls_nlNL.jpg

  Heb je nog geen Nintendo-account aangemaakt? Geen punt. Ga hiervoor naar de pagina 'Nintendo-account aanmaken' en volg de instructies. Zodra je een account hebt, kun je de demosoftware downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via de spelpagina van Splatoon 2.**

  Op de spelpagina van Splatoon 2 vind je meer informatie over de game. Werp ook eens een verfblik op de Facebook-pagina voor Splatoon. Daar publiceert het Laboratorium voor Inktvisonderzoek al zijn bevindingen.

  Veel plezier tijdens de Testfire, Inklings!

  *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen. Je kunt tot het najaar van 2017 gratis gebruikmaken van deze dienst.

  **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.