• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Feestelijke korting op #Nindies


    23-03-2017

    Feestelijke korting op #Nindies

    In de Nintendo eShop en via deze website kun je nieuwe games, applicaties en andere content voor je Nintendo Switch, Nintendo 3DS of Wii U downloaden.* We voegen regelmatig nieuwe games toe en soms kun je gebruikmaken van speciale kortingen!

    In de Nintendo eShop vind je een geweldig aanbod vernieuwende en originele indiegames. Om iedereen de kans te geven om ons diverse aanbod te ontdekken, krijg je nu tot wel 80% korting op de populairste downloadbare indiegames voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Ontdek zelf onze feestelijke korting op #Nindies!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de games die nu in de aanbieding zijn.

    Vanaf nu tot 6 april 2017, 23:59 uur, krijg je korting op de volgende games in de Nintendo eShop:

    Nintendo 3DS-systemen

    Tot 1 april 2017, 8:00 uur krijgen My Nintendo-gebruikers extra korting op deze game. Ontdek de beloning.

    Wii U

    In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

    Nintendo-account

    Heb je nog geen Nintendo-account? Ga naar https://accounts.nintendo.com om er gratis een aan te maken. Met een Nintendo-account kun je ook gebruikmaken van het puntenprogramma My Nintendo en kun je punten verdienen wanneer je bijvoorbeeld games koopt in de Nintendo eShop, apps van Nintendo gebruikt op je smartphone of tablet, of jezelf aanmeldt voor Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

    Ontdek hoe je downloadgames kunt kopen op de officiële website van Nintendo

    Ontdek hoe je op de verschillende Nintendo 3DS-systemen games kunt kopen in de Nintendo eShop

    Ontdek hoe je op de Wii U games kunt kopen in de Nintendo eShop

    Lees meer over het gebruik van Nintendo Network ID's op de verschillende Nintendo 3DS-systemen

    Kom meer te weten over de Nintendo Network ID op de Wii U

    Lees hoe je met de verschillende Nintendo 3DS-systemen verbinding maakt met het internet

    Lees hoe je met je Wii U verbinding maakt met het internet

    Kijk op onze Nintendo eShop-site voor nog meer geweldige downloadbare content

    De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

    Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.

    *Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

    **Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U heb je een Nintendo Network ID nodig. Hierop zijn onze voorwaarden van toepassing.