• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: BYE-BYE BOXBOY!


    23-03-2017

    Puzzelfans, opgelet! BYE-BYE BOXBOY! kan nu worden gedownload in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Het populaire puzzelpersonage Qbby is terug voor een gloednieuw avontuur. Gebruik allerlei speciale, nieuwe dozen om je een weg te banen door meer dan 180 nieuwe levels vol uitdagingen. Kom meer te weten op de officiële website voor BYE-BYE BOXBOY!

    Abonneer je op op
    YouTube
    CI_3DSDS_ByeByeBoxBoy_charA01_01_R_ad_0.jpg

    Qbby ziet er weliswaar niet erg indrukwekkend uit, maar hij kan dozen uit het niets tevoorschijn toveren. Dat is een hartstikke handige eigenschap waarmee hij zich uit de meest netelige situaties kan bevrijden door bijvoorbeeld bruggen te bouwen en schakelaars om te zetten.

    Dit keer kun je in ieder level andere dingen met je dozen doen. Sommige dozen kun je afvuren als een raket om hooggelegen knoppen te raken. Andere dozen ontploffen en kunnen nieuwe doorgangen onthullen. Er is zelfs een variant waarmee Qbby zichzelf kan teleporteren!

    Als je nog nooit eerder een van Qbby's avonturen hebt gespeeld, kun je kennismaken met deze koene kubus in de demoversie van de BOXBOY!-serie. Die kun je nu downloaden* in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of via de officiële website van BYE-BYE BOXBOY!**

    Denk 'out of the box' in BYE-BYE BOXBOY!, dat nu verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

    Je kunt BYE-BYE BOXBOY! nu downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    **Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.