• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: de Nintendo Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 1-2-Switch en Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!


    03-03-2017

    Het wachten op de Nintendo Switch is eindelijk voorbij – Nintendo's nieuwe systeem wordt vandaag in heel Europa uitgebracht, zodat spelers altijd, overal en met iedereen kunnen gamen!

    De Nintendo Switch biedt de mogelijkheid om onderweg te gamen met een systeem voor thuisgebruik. Met drie flexibele speelstijlen, past de Nintendo Switch zich aan jouw levensstijl aan, hoe die er ook uitziet.

    Meer informatie over de Nintendo Switch op de officiële website

    Behalve de Nintendo Switch, worden er vandaag een aantal nieuwe Nintendo-titels uitgebracht:

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    SQ_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild.jpg

    Betreed een wereld van ontdekking, verkenning en avontuur, in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende nieuwe game in de bekroonde serie. In dit adembenemende openwereld-avontuur reis je door velden en wouden, en tot op de toppen van bergen, om te ontdekken wat er met het verwoeste koninkrijk Hyrule is gebeurd.

    Naar de website

    Bekijk de Limited Edition

    1-2-Switch

    Abonneer je op op
    YouTube
    SQ_NSwitch_12Switch.jpg

    Neem het tegen elkaar op in 1-2-Switch! Kijk naar je tegenstander en niet naar het scherm. Maak de Joy-Con-controllers los van het systeem, geef er een aan je tegenstander en spelen maar! Iedereen kan 1-2-Switch spelen! Kijk je tegenstander in de ogen en ontdek de vele functies van de Joy-Con, zoals de HD-trilfunctie en de geavanceerde bewegingsbesturing.

    Meer info

    Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!

    Abonneer je op op
    YouTube
    SQ_NSwitchDS_Snipperclips_nlNL.jpg

    Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! is een actie-puzzelgame die draait om communicatie, samenwerken en uitknippen. Pak een Joy-Con en geef de andere aan een vriend om de puzzels voor twee spelers op tv of in tafelstijl te spelen. Vorm een grotere groep om de dynamische puzzels met maximaal vier spelers op te lossen, of het tegen elkaar op te nemen in andere activiteiten.

    De Nintendo Switch ligt nu in de winkel. The Legend of Zelda: Breath of the Wild en 1-2-Switch zijn verkrijgbaar in de winkel, en als downloadversie in de Nintendo eShop. Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! kan worden gedownload in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch, en wordt tijdelijk als downloadcode toegevoegd aan de speciale Joy-Con-set met twee gekleurde Joy-Con-controllers (neonrood en neonblauw). Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid.

    *Breedbandinternetverbinding is vereist. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van het Nintendo Network Agreement en het privacybeleid zijn vereist.