• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Rapport van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: maak kennis met de nieuwe rockgroep Wet Floor


    28-03-2017

    Splatoon 2 komt deze zomer uit voor Nintendo Switch en zit boordevol nieuwigheden! De vorige keer lieten we een paar vertrouwde wapens zien die je ook in dit nieuwe tentakelspektakel kunt vinden. Vandaag presenteren we een volledig verse vangst!

    CI_NSwitch_Splatoon2_WetFloor_WholeBand.jpg

    Maak kennis met Wet Floor, de nieuwste rocksensatie uit Inkopolis. Hun nummers vormen een meeslepende mix van verschillende genres. Misschien heb je hun muziek al gehoord tijdens de Splatoon 2 Global Testfire die tijdens het weekend plaatsvond.

    Hieronder kun je een van hun hits met de naam Rip Entry beluisteren.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Niet slecht, hè? Hier zie je de vijf virtuozen uit wie de band bestaat.

    CI_NSwitch_Splatoon2_WetFloor_Synth.jpg

    Deze jongen speelt synthesizer en is de oprichter van de groep. Zijn missie: Inkopolis opnieuw een indiesound geven, nadat het muzikale gezicht van de stad lange tijd is bepaald door popsterren. Songwriting laat hij graag aan anderen over. Hij experimenteert graag met geluidjes en hij voelt zich meer op zijn gemak in de studio dan op het podium.

    CI_NSwitch_Splatoon2_WetFloor_Vocals_Combined.jpg

    Wet Floor heeft ook twee leden die gitaar spelen en zingen. De gast die je links ziet, is verknocht aan klassieke rock, wat je terughoort in zijn vlijmscherpe, melodieuze riffs. Het meisje gelooft heilig in punkrock, wat zich vertaalt in een rauwer geluid met een zware bas. Dit tweetal is het vaak oneens, maar als ze op dezelfde golflengte zitten, is het resultaat een magische, muzikale mengeling.

    CI_NSwitch_Splatoon2_WetFloor_Bass_Combined.jpg

    Dit duo voegt een razendsnelle technische beat toe aan het geluid van de groep. De bassist heeft een unieke stijl en de drummer gebruikt al haar ledematen om ieder nummer van een opzwepende maar stabiele beat te voorzien. De goedmoedige rivaliteit tussen deze twee zorgt ervoor dat de band borrelt en bruist van de creativiteit.

    Deze onwaarschijnlijke mix van muzikale buitenbeentjes is een van de coolste fenomenen die je op dit moment kunt vinden in Inkopolis. Binnenkort hebben we nog veel meer nieuws voor je. Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2 en op de Facebook-pagina voor Splatoon.