• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Mario Run springt naar Android™!


    23-03-2017

    CI_SmartDevice_SuperMarioRun_ForAndroid_nlNL.png

    Super Mario Run is de allereerste game voor smartphones en tablets waarin de iconische gameheld Mario de hoofdrol speelt. Je kunt deze app nu ook downloaden voor Android-apparaten via Google Play™!

    Daarnaast is er een nieuwe update voor de game voor de iPhone en de iPad, die onder meer Bowsers uitdaging toevoegt. Als je Mario's aartsvijand verslaat, kun je wereld 1-4 gratis spelen! Als je de vlaggenmast in wereld 1-4 bereikt, krijg je bovendien toegang tot meer Toad-racelevels. Deze nieuwe toevoegingen zitten overigens ook in de Android-versie van de game.

    CI_SmartDevice_SuperMarioRun_Mario.jpg

    Ken je Super Mario Run nog niet? Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of via Google Play, waarna je een aantal onderdelen van de drie spelstanden gratis kunt uitproberen. Zodra je de game hebt gedownload, krijg je door een eenmalige betaling onbeperkt toegang tot de drie spelstanden in Super Mario Run: Wereldreis, Toad-race en Mijn koninkrijk.

    Heb je de volledige versie van de game al? Dan weet je misschien al dat je ook als Luigi, Peach en Toadette kunt spelen. Daarnaast heb je de keuze uit vijf verschillende kleuren voor Yoshi: groen, rood, blauw, geel en paars! Je kunt zelfs blauwe Yoshi vrijspelen voordat je de volledige versie van de game koopt.

    CI_SmartDevice_SuperMarioRun_Toad.jpg

    Er zijn ook My Nintendo-beloningen voor Super Mario Run, waaronder een beloning die toegang biedt tot Toad als speelbaar personage. Toad kan iets sneller rennen dan de anderen, dus met hem wil je vast en zeker op avontuur gaan in het Paddenstoelenrijk!

    Als je meer wilt weten over deze Mario-game die je met één hand kunt spelen, ga dan naar de officiële website van Super Mario Run.

    Ontdek meer Mario-games op onze Super Mario-site!

    Apple, het Apple-logo, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., die geregistreerd zijn in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc.

    Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.