• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Wekelijks downloadnieuws


  23-03-2017

  In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via deze website.* Kijk hieronder wat er deze week is toegevoegd in de Nintendo eShop, ga naar de spelpagina's om te zien hoe je de diverse games kunt kopen of lees meer over de downloadbare games voor je Nintendo-systemen.

  SQ_NindiesCelebrationSale_nlNL.jpg

  Nintendo eShop-sale: Feestelijke korting op #Nindies

  Tot 6 april 2017, 23:59 uur krijg je 80% korting op diverse vernieuwende en bekroonde indiegames voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U in het kader van onze feestelijke korting op #Nindies.

  Meer info

  CI_NSwitch_Splatoon2_Artwork_02.jpg

  Splatoon 2 Global Testfire

  Op vrijdag 24 maart begint om 20:00 uur het gratis demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire voor de Nintendo Switch. Je kunt de nodige software nu alvast downloaden** in de Nintendo eShop. Deze kun je ook rechtstreeks op je systeem downloaden via de spelpagina van Splatoon 2*.

  Meer info

  Nintendo Switch-downloadsoftware

  Nintendo 3DS-downloadsoftware

  Wii U-downloadsoftware

  Nintendo 3DS-demo's

  Wii U-demo's

  Downloadbare content Nintendo 3DS

  Speciale aanbiedingen

  Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS

  Ga naar de pagina Nieuwe thema's om de nieuwste thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS te zien. Je kunt de thema's voor het HOME-menu ook downloaden in de themawinkel op je systeem. We voegen regelmatig nieuwe thema's toe.

  Nintendo-account

  Heb je nog geen Nintendo-account? Ga naar https://accounts.nintendo.com om er gratis een aan te maken. Met een Nintendo-account kun je ook gebruikmaken van het puntenprogramma My Nintendo en kun je punten verdienen wanneer je bijvoorbeeld games koopt in de Nintendo eShop, apps van Nintendo gebruikt op je smartphone of tablet, of jezelf aanmeldt voor Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

  Bekijk een hieronder paar van de beste downloadbare games van de laatste maanden in onze afspeellijst met hoogtepunten!

  Abonneer je op op
  YouTube

  *Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

  ** Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen. Je kunt tot eind 2017 gratis gebruikmaken van deze dienst.