• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Krijg de slag te pakken! Dit zijn de tijden waarop je de ARMS Global Testpunch kunt spelen!


    22-05-2017

    Voor de release van ARMS voor de Nintendo Switch op 16 juni kun je de slag alvast te pakken krijgen in de demoversie ARMS Global Testpunch! Twee weekenden lang kun je online* rake klappen uitdelen: de eerste ronde wordt gehouden op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei. Een week later, op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni, is het opnieuw knokken geblazen.

    Je kunt jezelf nu al voorbereiden, zodat je geen modderfiguur slaat zodra de volledige versie van de game uitkomt. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen, is een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis** demosoftware voor de ARMS Global Testpunch, die je in de Nintendo eShop kunt vinden. Heb je nog geen Nintendo-account aangemaakt? Geen punt. Ga hiervoor naar de pagina 'Nintendo-account aanmaken' en volg de instructies. Zodra je een account hebt, kun je de demosoftware downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via de spelpagina van ARMS.***

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Fallback_nlNL.jpg

    Op deze tijden kun je je tegenstanders ervan langsgeven:

    Zaterdag 27 mei

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Zondag 28 mei

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Zaterdag 3 juni

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Zondag 4 juni

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Tot dan, vechtersbazen! Bekijk de ARMS-website voor meer informatie over de game. Houd ook onze Facebook-pagina over de Nintendo Switch in het oog, evenals onze Twitter-account.

    Op 16 juni komt ARMS uit in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch! Op die dag worden ook de neongele Joy-Con-controllers uitgebracht, evenals de neongele Joy-Con-polsbandjes en de Joy-Con-AA-batterijbooster.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.