• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch – Drie speelstijlen


    10-05-2017

    Geen tv in de buurt? Geen probleem. Dankzij de Nintendo Switch en de drie verschillende speelstijlen van dit systeem kun je altijd, overal en met iedereen spelen! Speel thuis op de bank, op een tv met de Nintendo Switch-Pro-controller, samen met vrienden in het park, of in de handheldstijl terwijl je in bed ligt. De Nintendo Switch laat je games ervaren waar en wanneer je maar wilt.

    Eerder zagen we hoe je in je eentje en met anderen kunt spelen. Daarnaast hebben we diverse Nintendo eShop-games voor de Nintendo Switch laten zien. Dit keer kijken we naar de drie verschillende manieren waarop je met je Nintendo Switch kunt spelen.

    Tv-stijl

    Met de Nintendo Switch-houder kun je het systeem aansluiten op een tv, zodat iedereen de game kan ervaren. Sommige games komen het best tot hun recht op een groter scherm. Deze stijl kun je gebruiken als vrienden of familie je gezelschap houden, maar ook als je in je eentje speelt.

    CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_PlayModes_TVMode.jpg

    Beleef het open-air avontuur van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de tv, ga op pad in een uitgestrekte stad in LEGO® City Undercover, laat je beste moves zien in Just Dance 2017 of deel rake klappen uit met een vriend in ARMS. Dat alles kun je doen in de tv-stijl.

    Tafelstijl

    Heb je geen tv bij de hand? Geen zorgen! Als je de standaard van de Nintendo Switch uitklapt, kun je games spelen op het scherm van het systeem zelf. Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen, waar je ook bent.

    CI_NSwitch_MarioKart8Deluxe_PlayModes_TabletopMode.jpg

    Zelfs buitenshuis kun je grappige puzzels oplossen met een vriend in Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!, met gierende banden door Mario Kart 8 Deluxe heen scheuren, explosieve actie voor maximaal acht spelers beleven in Super Bomberman R, of de show stelen in 1-2-Switch. Dankzij de tafelstijl kun je altijd en overal samen spelen!

    Handheldstijl

    De handheldstijl biedt dezelfde game-ervaring als de tv-stijl, maar dan in de palm van je hand. Dat betekent dat je niet per se thuis hoeft te blijven om je favoriete games te spelen. Je kunt tot wel acht Nintendo Switch-systemen draadloos met elkaar verbinden, zodat je samen kunt spelen.*

    CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_PlayModes_HandheldMode.jpg

    Race met duizelingwekkende snelheden in FAST RMX terwijl je in de bus zit, maak strakke combo's in ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers op de achterbank van de auto, los puzzels op in Puyo Puyo™ Tetris® terwijl je in de trein zit, of daag je vrienden uit voor een lokaal potje kliederen in Splatoon 2. Het kan allemaal met de handheldstijl!

    Wil je meer weten? Bezoek dan onze officiële Nintendo Switch-website en ontdek diverse games die nu of binnenkort verkrijgbaar zijn in het overzicht van Nintendo Switch-games. Je kunt ook op de hoogte blijven via onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch, Twitter en onze speciale Instagram-account!

    *Om offline te spelen heb je één compatibele controller per speler nodig. Je hebt mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Om lokaal met anderen te spelen in de draadloze stand, heeft iedere speler één exemplaar van de software nodig.