• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Cadeaugids voor de Feestdagen 2017 – Word een held!


    14-11-2017

    Je mag dan wel je buikje rond gegeten hebben, maar een echte held is constant op zoek naar meer avontuur. Schuif je kerstdiner aan de kant en speel deze winter onvergetelijke missies in games voor de Nintendo Switch, de verschillende Nintendo 3DS-systemen of de Wii U.

    Nintendo Switch

    Nintendo 3DS-systemen

    Wii U

    Multiplayer voor de Nintendo Switch

    Om lokale multiplayergames te spelen op de Nintendo Switch kun je een Joy-Con-controller aan een andere speler geven. Om met meer dan twee spelers lokale multiplayergames op de Nintendo Switch te spelen, is het mogelijk dat je een extra Joy-Con-controller of een Nintendo Switch-Pro-controller moet kopen.

    Op je Nintendo Switch-systeem kun je ook verbinding maken met het internet, zodat je thuis of op andere plekken met een draadloze netwerkverbinding online kunt spelen.

    Multiplayer op de verschillende Nintendo 3DS-systemen

    Op de verschillende Nintendo 3DS-systemen zijn er diverse manieren om met meerdere spelers te spelen, waaronder Local Play en Download Play. Als je daar meer over wilt weten en meer multiplayergames wilt zien, ga dan naar onze multiplayer-site.

    Op je Nintendo 3DS-systeem kun je ook verbinding maken met het internet, zodat je thuis of op andere plekken met een draadloze netwerkverbinding online kunt spelen.

    Multiplayer op de Wii U

    Om games voor meerdere spelers op de Wii U te spelen heb je mogelijk extra controllers nodig, zoals Wii-afstandsbedieningen of een Wii U-controller Pro. Je kunt zien welke controllers je voor een game kunt gebruiken door op deze website naar de betreffende spelpagina te gaan of door in de winkel op de verpakking te kijken.

    Als je thuis een draadloze internetverbinding hebt, kun je op je Wii U gratis games met een online multiplayerstand spelen.

    Waar verkrijgbaar?

    Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop op je gamesysteem of via de spelpagina's op deze website!** Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

    Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

    Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen 2017, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

    Veel plezier tijdens de feestdagen!

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.