Een nieuwe vechter verschijnt ten tonele: Misango!


16-11-2017

Hallo ARMS-fans! Een grote verrassing, vind je ook niet? Vandaag introduceren we een gloednieuwe ARMS-vechter! Laten we samen een kijkje nemen...

Abonneer je op op
YouTube

Misango – "de strijdende sjamaan"

Behalve een zeer kundige krijger is Misango een loyale burger van zijn land en een vrome aanhanger van Misanga. Het mysterieuze wezen dat hem vergezelt kan Misango's spiritualiteit omzetten in allerlei krachten. Misango neemt deel aan het ARMS-toernooi om te bewijzen dat de vechtstijl van Misanga de beste van de wereld is. Hij gaat voor de overwinning!

Drie nieuwe ARMS

CI_NSwitch_Arms_Misango_Scorpio.jpg

Schorpioen – De Schorpioen springt op tegenstanders om ze te vergiftigen, rolt zich op tot een schijf en komt dan snel naar je terug. Schattig, hè?

CI_NSwitch_Arms_Misango_Glusher.jpg

Gifbal – Zijn stuiterende, geleiachtige bollen echt je ding? Dan is de Gifbal iets voor jou! Voor iets dat zo giftig en gevaarlijk is, ziet het er best smakelijk uit.

CI_NSwitch_Arms_Misango_Skully.jpg

Condor – Deze ARM is teruggebracht tot de essentie: kracht en snelheid. En gif... ook niet onbelangrijk!

Nieuw level: Tempel

Deze eeuwenoude tempel, verstopt in een indrukwekkend bos, is ter ere van de god Misanga en diens grote krachten gebouwd. De majestueuze zuilen getuigen van de rijke historie van deze plek, waar door de eeuwen heen duidelijk menig gevecht heeft plaatsgevonden.

Via een gratis software-update* krijg je in ARMS een nieuwe vechter, drie nieuwe ARMS en een extra level. Niet slecht, hé?

ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Vanaf vandaag zijn ook de neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en de Joy-Con-AA-batterijboosterset beschikbaar.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.