• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Neem video's op in Nintendo Switch-games en deel ze!


  19-10-2017

  Nu de Nintendo Switch al een tijdje uit is, heb je met de opnameknop vast al wat mooie screenshots kunnen maken van je favoriete in-game momenten! Soms zijn screenshots niet genoeg. Daarom kun je nu in bepaalde games ook video's opnemen!

  Na het installeren van de systeemupdate* en relevante software-updates op je Nintendo Switch kun je de opnamefunctie gebruiken in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en ARMS. In de toekomst worden er nog meer compatibele games toegevoegd.

  Als er tijdens het spelen iets interessants gebeurt, houd dan simpelweg de opnameknop ingedrukt tot je een "biep" hoort. Hierdoor worden de voorbije 30 seconden gameplay opgeslagen. Als de video is opgeslagen komt er een mededeling op het scherm. De video kun je daarna terugvinden in het Album.

  Na het opnemen van je video kun je deze aanpassen om de beste stukjes eruit te halen, of zelfs screenshots te maken van de beelden. Het is ook mogelijk om dit te delen via social media.**

  Laat zien hoe je met stijl over de finishlijn gaat!


  Je hebt Mario Kart 8 Deluxe software-versie 1.3.0 of nieuwer nodig om video's op te nemen.

  Deel intense gameplay!


  Je hebt ARMS software-versie 3.1.0 of nieuwer nodig om video's op te nemen.

  Wissel gevechtstips uit!


  Je hebt The Legend of Zelda: Breath of the Wild software-versie 1.3.0 of nieuwer nodig om video's op te nemen.

  Verzamel je meest memorabele momenten!


  Je hebt Splatoon software-versie 1.2.0 of nieuwer nodig om video's op te nemen.

  Je kunt met de nieuwste systeemupdate ook je opgeslagen gegevens en gebruikersaccounts uitwisselen met een andere Nintendo Switch! Als je voorheen met iemand anders op hetzelfde systeem speelde en je wilt er nu zelf een, kun je vanaf nu al je gegevens overdragen en meteen verder spelen!

  Ga naar Service en info om meer te weten te komen over het opnemen van video's, het overzetten van gebruikersaccounts en gegevens, en andere aanpassingen in de laatste Nintendo Switch-systeemupdate.

  Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om systeemupdates en software-updates te downloaden, en video's te delen via sociale media. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

  *Om video's op te nemen en te delen heb je een systeem nodig met versie 4.0.0 of hoger.

  **Om opgenomen gameplayvideo's te delen op social media moet je Nintendo-account gelinkt zijn aan je Nintendo Switch-gebruiker.