Nu beschikbaar in de winkels en de Nintendo eShop: LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot.


06-10-2017

De Layton-serie is terug, met een nieuwe heldin aan het stuur! De dochter van professor Layton staat in de spotlights in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot, nu beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Dit puzzelavontuur is gevuld met personages die je helpen en hinderen tijdens je misdaadonderzoek, het uit de doeken doen van mysteries en het oplossen van vreemde situaties!

Abonneer je op op
YouTube

Het verhaal begint dit keer op het moment dat Katrielle haar Layton Detective Agency opricht op Chancer Lane, vastberaden om haar kunnen te bewijzen en hopend dat de belangstelling voor haar bureau leidt tot aanwijzingen over haar vermiste vader. Op haar trouwe fiets verplaatst Katrielle zich door Londen, waar ze de ene na de andere onwaarschijnlijke zaak oplost. Zo raakt ze verstrikt in een raadselachtig avontuur dat uiteindelijk leidt tot de ontdekking van een samenzwering van miljonairs.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot bevat meer puzzels dan elke andere game die tot nu toe in de Layton-serie is uitgebracht. Daarnaast wordt er vanaf de dag van de release een jaar lang dagelijks een bonuspuzzel uitgebracht.*

Lees meer over dit puzzelavontuur op de website van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot!

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot! is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.