Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen


06-10-2017

Laat het Paddenstoelenrijk ver achter je en ga op verkenning in een mysterieuze nieuwe wereld vol verrassingen in Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, een hilarisch RPG-avontuur dat nu exclusief beschikbaar is voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Ga op reis naar het Booninkrijk met de hulp van een onwaarschijnlijke vriend om de criminele Cackletta op te sporen en de stem van prinses Peach terug te halen! Speel met het onstopbare dynamische duo Mario en Luigi om allerlei vreemde en unieke situaties doorstaan. Test je reflexen in gekke, turn-based gevechten waarin jouw timing alles zal bepalen.

Abonneer je op op
YouTube

Beleef een episch avontuur met kapitein Goomba in Schurkensaga: op zoek naar Bowser! In dit compleet nieuw en uitgebreid verhaal ga je samen met een bende bekende slechteriken uit het Mario-universum op weg in een avontuur vol tactische real-time gevechten, en beleef je het verhaal eens van de andere kant – dat van de slechteriken.

Twee nieuwe amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) zijn vanaf vandaag beschikbaar: Goomba en Koopa Troopa. Met deze amiibo kun je extra missies en zelfs een gouden kapitein vrijspelen! Deze kapitein staat paraat om je team te helpen in Schurkensaga: op zoek naar Bowser!

Ga achter de boosaardige Cackletta aan en haal de gestolen stem van prinses Peach terug in Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, nu exclusief beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Wil je meer weten over Super Mario? Ga dan naar onze officiële site van Super Mario en bekijk alle andere games van onze energieke held uit het Paddenstoelenrijk. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Voeg je dan bij onze Super Mario-community op Facebook of volg regelmatig de Twitter-account van Super Mario

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen is nu beschikbaar in de winkels en als downloadbare versie via de Nintendo eShop, exclusief voor diverse Nintendo 3DS-systemen. Vanaf vandaag worden er amiibo-figuurtjes van Goomba en Koopa Troopa uitgebracht.