Voorlangs of achterlangs? Het nieuwe Splatfest in Splatoon 2 start op 7 oktober!


02-10-2017

Splatoon 2-fans, zet je schrap! Dit weekend is er een nieuw Europees Splatfest met wederom een nieuwe vraag: Hoe laat jij je wc-rol hangen? Voorlangs of achterlangs?

H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_SplatfestRoll_nlNL.jpg

Blijkbaar hebben de Inklings ook nog geen beslissing kunnen nemen over dit bizarre badkamerprincipe…

De strijd barst los om 16:00 uur op 7 oktober en duurt tot 16:00 uur op 8 oktober. Na afloop wordt de uitslag bekendgemaakt door Lorelei en Mariana.

Hoe doe ik mee?

In de game kun je nu een kant kiezen! Rol naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

Heb je al een Splatfest-T-shirt? Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

Wat zijn mijn voordelen?

Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

Kies hoe jij je wc-rol laat hangen en stap in de strijd! We wensen je veel geluk, Inklings!

Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte met de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.