• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Aankondiging van het Europese Splatoon-kampioenschap!


  28-09-2017

  H2x1_NSwitch_Splatoon2_EURChampionship.jpg

  Europese Splatoon 2-fans, opgelet: pak je roller en behaal eeuwige roem. Nintendo of Europe presenteert het nieuwe Europese Splatoon-kampioenschap!

  Nintendo of Europe zit niet stil en is reeds op zoek naar de beste teams van het hele continent, en organiseert daarom een reeks toernooien in de komende maanden. Volgend jaar zal de top van de gekwalificeerde teams strijden voor de overwinning in de Europese finale. We zijn benieuwd welk inktvissenteam de kroon zal spannen!

  In de verschillende aankomende Europese evenementen zullen er live Splatoon 2-finales gespeeld worden. Hieronder meer:

  • Rusland: Comic Con Russia van 28 september tot 1 oktober
  • Italië: Milan Games Week op 29 september
  • België: FACTS op 22 oktober
  • Nederland: Dutch Comic Con op 19 november

  Op elk evenement zal het winnende team exclusieve Splatoon 2-jerseys ontvangen. Deze mogen ze met grote trots dragen in de strijd voor de overwinning in de Europese finale in 2018.

  Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober vinden de eerste kwalificaties plaats van het officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap, gehouden tijdens Firstlook Festival. Deelnemen kan enkel door vooraf in te schrijven. De online-kwalificaties voor Nederland vinden plaats op:

  • vrijdag 20 oktober om 19:00 uur
  • zondag 5 november om 15:00 uur

  Details over de Nederlandse kwalificaties kun je vinden op de website van Nintendo Nederland.

  Nintendo of Europe geeft het startschot voor het Europese Splatoon-kampioenschap met de zoektocht naar het beste inktvissenteam van het continent! In de toekomst wordt er meer bekendgemaakt over dit evenement.

  Kom meer te weten over deze game op onze officiële Splatoon 2-website of volg de laatste nieuwtjes op de Facebook-pagina van Splatoon.

  Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.