Bezoek Nintendo tijdens Firstlook Festival!


15-09-2017

Tijdens de 10e editie van Firstlook Festival, is Nintendo uiteraard ook van de partij! Prachtige Nintendo Switch-titels als Super Mario Odyssey, FIFA 18 en NBA 2K18 zijn speelbaar op Firstlook Festival, net als Metroid: Samus Returns en Mario + Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen voor de Nintendo 3DS-familie.

Abonneer je op op
YouTube

Naast het spelen van verschillende games, vind je centraal op de stand ook een Battle Arena waar diverse competities plaatsvinden. Doe jij ook mee?

De volgende competities vinden plaats op de Nintendo-stand:

Zaterdag 7 oktober & zondag 8 oktober – Kwalificatie officiële Nederlands Splatoon 2- kampioenschap

Tijdens Firstlook Festival vinden de kwalificaties plaats van het officiële Nederlands Splatoon 2- kampioenschap. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Zaterdag 7 oktober & zondag 8 oktober - Mario Kart 8 Deluxe Toernooi

Mario Kart-fans kunnen deelnemen aan een Mario Kart 8 Deluxe Toernooi dat zowel op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober plaatsvindt tijdens Firstlook Festival. Deelnemers kunnen zich voor deze race-wedstrijd vanaf 11:00 uur inschrijven op de Nintendo-stand. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. Wees er dus op tijd bij! Klik hier voor meer informatie (PDF, 138 kB).

Zaterdag 7 oktober – ARMS Toernooi

Op zaterdag 7 oktober kunnen bezoekers duelleren in een potje ARMS. Ben je een fan van boksen met net iets meer mogelijkheden, schrijf je dan vanaf 11:00 uur in bij de Nintendo-stand om tegen elkaar te strijden. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt.

Wie weet word jij ARMS-kampioen van Firstlook Festival! Klik hier voor meer informatie. (PDF, 137 kB)

Zondag 8 oktober – Pokkén Tournament DX Toernooi

Op zondag 8 oktober kunnen Pokémon-fans aan de slag met Pokkén Tournament DX in het eerste Pokkén Tournament DX Toernooi voor de Nintendo Switch. Inschrijvingen starten om 11:00 uur op de Nintendo-stand. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Klik hier voor meer informatie. (PDF, 140 kB)

Ontvang je code voor de mysterieuze Pokémon Marshadow

Op de Nintendo-stand ontvang je bij de balie jouw unieke code voor de mysterieuze Marshadow, die je kan activeren in Pokémon Sun of Pokémon Moon voor Nintendo 3DS. Marshadow staat bekend om zijn Special Thief attack. Zolang de voorraad strekt.

Firstlook Festival vindt plaats op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Hou de social media-kanalen van Nintendo Nederland in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

www.facebook.com/NintendoSwitchNL

www.facebook.com/splatoonNL

www.instagram.com/NintendoSwitchNL

Hopelijk zien we je daar!