• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Downloadbare content voor Fire Emblem Warriors op de Nintendo Switch en de New Nintendo 3DS


  25-09-2017

  25 september 2017Fire Emblem Warriors verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch en de diverse New Nintendo 3DS-systemen, boordevol spectaculaire content. Maar fans krijgen daarna ook nog de kans om hun avontuur uit te breiden met diverse betaalde DLC-opties die dit jaar en volgend jaar op de markt komen. Alle DLC is apart verkrijgbaar voor zowel de Nintendo Switch als New Nintendo 3DS-systemen.

  Uitbreidingspas (20 oktober, € 19,99): De Fire Emblem Warriors-uitbreidingspas geeft spelers toegang tot drie DLC-pakketten, zodra deze zijn uitgebracht. Elk DLC-pakket bevat nieuwe speelbare personages en wapens. Wanneer spelers de uitbreidingspas aanschaffen voor de Nintendo Switch óf de New Nintendo 3DS, ontvangen ze een bruidsjurk voor Lucina.

  CI_NSwitch_FireEmblemWarriors_Characters_LucinaDress.jpg

  Fire Emblem Fates DLC-pakket (december 2017, € 8,99): De content in dit pakket is gebaseerd op Fire Emblem Fates

  Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (februari 2018, € 8,99): Veel van de personages en voorwerpen in dit DLC-pakket verschenen eerder in Fire Emblem: Shadow Dragon.

  Fire Emblem: Awakening Pack (maart 2018, € 8,99): Fans van Fire Emblem: Awakening zullen smullen van deze DLC, want veel content is gebaseerd op deze klassieker.

  Binnenkort wordt er meer informatie over elk DLC-pakket onthuld.

  Fire Emblem Warriors is compatibel met de nieuwe amiibo-figuurtjes van Chrom en Tiki, die beide op 20 oktober worden uitgebracht. Spelers kunnen deze amiibo gebruiken om wapens en materialen te krijgen. Dit werkt ook met andere compatibele amiibo-figuurtjes, waaronder die van Marth, Ike, Robin en Lucina. Per dag kan een speler maximaal vijf verschillende amiibo gebruiken.

  Wil je nog meer te weten komen over Fire Emblem? Bezoek onze Fire Emblem-website en volg de officiële Facebook-pagina van Fire Emblem voor het laatste nieuws over Fire Emblem Warriors en andere Fire Emblem-games!

  Fire Emblem Warriors verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch en New Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag verschijnt een limited edition-bundel van de game, exclusief voor de Nintendo Switch. Deze in beperkte oplage gemaakte versie bevat naast de Nintendo Switch-game ook drie cd’s met meer dan drie uur muziek uit de game en 25 hoogkwalitatieve kaarten met afbeeldingen van personages.

  Alle prijzen die je hier ziet, zijn de prijzen in de Nintendo eShop, inclusief btw. Ga naar de Nintendo eShop voor actuele prijsinformatie.