• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Los het op zoals een Layton op de website van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot!


  28-09-2017

  Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Kom meer te weten op de website van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot.

  Op haar trouwe fiets verplaatst Katrielle zich door Londen, waar ze de ene na de andere onwaarschijnlijke zaak oplost. Zo raakt ze verstrikt in een raadselachtig avontuur dat uiteindelijk leidt tot de ontdekking van een samenzwering van miljonairs.

  CI_3DS_LaytonsMysteryJourneyKatrielleAndTheMillionairesConspiracy_ErnestKatrielleSherl.jpg

  Maak kennis met een nieuwe heldin en nieuw tijdperk voor de Layton-serie, met de meeste puzzels ooit in een Layton-game, kleurrijke personages, tal van hilarische dialogen en een intrigerende nieuwe verhaallijn! Zullen Katrielle en haar vrienden erin slagen haar vermiste vader te vinden? Lees meer over dit puzzelavontuur op de website van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot!

  LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot is vanaf 6 oktober verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.