• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: EA SPORTS™ FIFA 18


    29-09-2017

    Speel FIFA hoe je maar wilt, waar je maar wilt met EA SPORTS™ FIFA 18, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dankzij FIFA Ultimate Team™, Career Mode, Local Seasons en Kick Off, heeft deze game nog meer diepgang dan eerdere delen uit de serie.

    Abonneer je op op
    YouTube

    EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch brengt ons de meest technologisch geavanceerde en draagbare FIFA-ervaring ooit. Ervaar gloednieuwe wedstrijdomgevingen, ongekende fysieke rendering van spelers, en nieuwe gameplaytechnieken die je volledige controle geven tijdens het spelen.

    Verbind met je televisie en speel de game in single- of multiplayer, offline of online*, of gebruik beide opties naar eigen voorkeur. Ontdek gloednieuwe manieren om de meest sociale FIFA-ervaring ooit te beleven!

    Neem alles in de hand tijdens balbezit of in de aanval, met creatieve vaardigheden, snelle handelingen en een dynamische dribbelmechaniek. Daarbovenop krijg je authentieke animaties voor volleys, schieten en tackles, die stuk voor stuk een vloeiende en geweldige gameplay-ervaring leveren.

    De nieuwe besturingsmogelijkheden bieden de speler allerlei opties om dynamische aanvalskansen te creëren en de bal in het doel te krijgen. De geavanceerde renderingtechnologie plaatst je in klassieke stadions met 3D-publiek- en gras. Tijdens de wedstrijden geven de presentatoren op meeslepende wijze commentaar.

    FIFA 18 – gemaakt voor de Nintendo Switch – is nu beschikbaar.

    EA SPORTS™ FIFA 18 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    Om te spelen moet je akkoord gaan met de gebruikersovereenkomst van EA (TERMS.EA.COM) en met het privacy- en het cookiebeleid (PRIVACY.EA.COM). Ook moet je dertien jaar of ouder zijn, een internetverbinding hebben en een EA-account hebben om de onlinefuncties van de game te gebruiken.